Gazete Vatan Logo

Cübbeli'nin evi böyle görüntülendi

Cübbeli Ahmet Hoca'nın evindeki arama polis kamerasında

KAMUOYUNDA Cübbeli Ahmet Hoca olarak bilinen Ahmet Mahmut Ünlü, Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerinin düzenlediği suç örgütü operasyonunda gözaltına alınmıştı. Çıkarıldığı mahkemece tutuklanan Ünlü’nün evinde yapılan aramanın polis kamerası tarafından da kaydedildiği ortaya çıktı.



Ünlü’ye ait olduğu iddia edilen lüks bir otomobilde de arama yapıldığı görülüyor.

’NEJAT ABİ’ YAZILI MEKTUPLAR

Eve gelen polislerin yaptığı aramada "Nejat abi" yazısı ile başlayan bazı mektuplara el koyuyor. Aramalarda ayrıca bazı laptopların harddisklerinin söküldüğü görülüyor. Polisin arama yaptığı yerlerden biri de garaj da bulunan lüks bir otomobil oluyor. Otomobilde yapılan aramada Bülent Ersoy’un müzik CD’leri bulunuyor.

SARAY YAVRUSU GİBİ VİLLA

Çete soruşturmasında tutuklanarak cezaevine gönderilen Cübbeli Ahmet Hoca lakaplı Ahmet Mahmut Ünlü'nün Beykoz'daki villası, arama yapan polisler tarafından görüntülendi.

O evlerden biri de Cübbeli'nin Beykoz'daki 5 katlı villasıydı. Mahkeme kararı ile yapılan aramada polis kamerasına yansıyan görüntülere göre, saray yavrusunu andıran villada her türlü konfor bulunuyor.

OSMANLI MOTİFLERİ HÂKİM


Yüksek duvarlarla çevrili ve güvenlik kameralarıyla donatılan evin klasik bir anlayışla döşendiği dikkat çekiyor. Salonda Osmanlı saray motiflerinden oluşan süslemeler hâkim.

ŞAMDAN VE AVİZELER KRİSTAL

Evde dikkat çeken diğer eşyalar ise şunlar: Yerden tavana kadar yaklaşan ahşap duvar saati, kristal avize, şamdan ve aynalar, porselen vazolar, duvarda büyük boy tablolar, kadife perdeler... Çalışma odasında ise ortopedik bir koltuk tercih edilmiş. Çalışma masasındaki harici hard disklerin ise imajları alındı.

SMS İLE DUA İSTEDİLER

Tutuklandıktan sonra Metris Kapalı Cezaevi'ne konulan Cübbeli Ahmet Hoca için İsmailağa Cemaati üyelerine gönderilen kısa mesajla dua etmeleri istendi. Müminin mümin için edeceği duanın kabul edileceği belirtilen mesajda, duanın yanı sıra yasin de okunması istendi.

REVİR ARKADAŞI AZİZ YILDIRIM

Çete soruşturması kapsamında tutuklanarak cezaevine gönderilen Cübbeli Ahmet Hoca lakaplı Ahmet Mahmut Ünlü ile şike soruşturması kapsamında tutuklanan Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım'ın yolu Metris'te kesişti.

Sağlık sorunları nedeniyle kontrol amaçlı cezaevi revirinde bulunan ikilinin yataklarının karşı karşıya olduğu öğrenildi.

Haberin Devamı