Gazete Vatan Logo
Magazin Çok yıldızlı düğün

Çok yıldızlı düğün

Ferhan Şensoy ile Derya Baykal’ın kızları Müjgan Ferhan Şensoy’un düğününe gösteri dünyasının ünlü isimleri neredeyse tam kadro katıldı.

Çok yıldızlı düğün

USTA tiyatrocu Ferhan Şensoy’la oyuncu ve sunucu Derya Baykal’ın kızları Müjgan Ferhan Şensoy (29) 3 yıldır birlikte olduğu müzisyen Cem Öğet’le evlendi. Tarabya’daki Fransız Bahçesi’nde gerçekleşen düğüne iş, sanat ve cemiyet hayatının ünlü isimleri katıldı. Ablası Ferhan Şensoy’un düğününe oyuncu Derya Şensoy, bir süredir birlikte olduğu sevgilisi Sarp Levendoğlu’yla katıldı. Erken saatte düğün yerine gelen çift, basın mensuplarına birlikte görüntü vermek istemedi. Ünlü ikili gece sonunda düğünü arka kapıdan terk etti.

SON 2 BUÇUK AY

BAŞAKŞEHİR Futbol Kulübü’nde forma giyen Arda Turan ve hamile eşi Aslıhan Doğan Turan da düğündeydi. Hamileliğinde son aylara giren Aslıhan Doğan eşi Arda Turan ile objektiflere poz verdi. Turan “Son 2.5 ay gibi kısa bir süre kaldı. Çok heyecanlıyız, gün sayıyoruz artık” dedi. Çift doğacak oğullarına Hamza Arda adını verecek.

İsmail YK’ya benzetildi

FAHRİYE Evcen yakın arkadaşı Ferhan Şensoy’un düğününe eşi Burak Özçivit’le katıldı. TRT 1’de yayınlanan ‘Diriliş Ertuğrul’ dizisinde ‘Osman Gazi’ karakterini canlandıracak Özçivit , “Evet doğru, anlaştık, gerisi sürpriz diyelim” dedi. Rolü için sakal bırakan Özçivit, muhabirlerin “Sosyal medyada yeni imajınız İsmail YK’ya benzetildi” sözlerine bozuldu. Evcen “Ben de istedim sakalını uzatmasını, çok beğeniyorum. Her halini beğeniyorum eşimin” dedi.

Haberin Devamı