Gazete Vatan Logo

Çocuklu aileler karar vermeden önce iki kez düşünün!

Antalya Belek’teki Cornelia Diamond Golf Resort Spa ve Cornelia de Luxe Resort çocuklu aileler için uygun bir adres...

Çocuklu aileler karar vermeden önce iki kez düşünün!

Tatil sezonu çoktan başladı ama hala planınız net değilse işe kendinize uygun olan tatil konseptini belirleyerek başlayın. Gezip görerek, yeni yerler mi keşfetmek istiyorsunuz yoksa valizinizi odaya bırakıp, deniz, havuz, spa üçgeninde bir tatil mi hayal ediyorsunuz! Özellikle küçük bir çocuğunuz varsa iki kere düşünümekte fayda var. 3-4 yaşlarında çocuklarla her sabah ayrı bir şehirde uyanmak o kadar da kolay olmayabilir. Hesaplarınızı iyi yapın çünkü bir yılın yorgunluğunu atıp yeni bir yıl için enerji toplayacaksınız. Çocuklar tatilde denizin havuzun tadını çıkarırken yaşıtlarıyla eğlenip oyunlar da oynamak istiyor. Bu nedenle küçük çocuklu aileler için her şey dahil ve çocuk kulüplerinin özel hizmetler verdiği oteller iyi bir alternatif olabilir.

Çocukların kulüplerde eğlenip iyi zaman geçirmesi aileler için de konforlu bir tatilin garantisi anlamına geliyor çünkü. Antalya Belek’teki Cornelia Diamond Golf Resort Spa ve Cornelia de Luxe Resort çocuklu aileler için uygun bir adres olabilir. Denize sıfır konumunda yer alan otel ister göl evleri ile cennet gibi bir ortamda, ister suit odada denize karşı, isterseniz standart odada aynı servis ve aynı kalite ile unutulmaz bir tatilin kapılarını aralıyor.

Haberin Devamı

Çocuklar için her şey düşünülmüş

Tatili keyifli, konforlu ve dinlendirici kılmak için “Çocuk Dünyası” yaratan Cornelia Diamond Golf Resort Spa’da çocuklar için şımartan tatil demek. Gün boyu, 02-12 yaş arası çocuklara hizmet veren Çocuk Kulübü’nde hem eğitici hem de öğretici etkinliklere katılan çocuklar için 4 bin metrekaralik bir “Çocuk Dünyası” alanı da mevcut.

Spa’da yenilenin

Cornelia Hotels’in sunduğu bir başka hizmet ise tamamen ekolojik ürünlerle hizmet veren Crassula Ekolojik Spa’da ruhen, bedenen yenilenme fırsatı.

Doğanın bizlere sunduğu imkanların sonuna kadar kullanıldığı Spa merkezinde, yüzde 100 organik ürünlerle doğal bakım, 35 farklı masaj terapisi sizleri bekliyor.