Gazete Vatan Logo

Çoban Ekrem’e özel tim operasyonu

Üç kişiyi öldüren Ekrem Yıldız için harekete geçildi

Elazığ’da pompalı tüfekle eşi, ağabeyi ve bir arkadaşını öldüren, oğlunu da yaralayan Ekrem Yıldız’ın yakalanması için Jandarma özel hareket timlerinin başlattığı operasyona, helikopterler de havadan destek veriyor.

Elazığ İsaağa Köyü’nde önce bir komşusunu sonra eşi ve ağabeyini öldüren, oğlunu da yaralayan Ekrem Yıldız’ın işlediği cinayetlerle ilgili ayrıntılar ortaya çıktı. 4 gün önce köyün kırsalında hayvan otlatan 57 yaşındaki Agit Yılmaz ile bilinmeyen bir nedenle tartışan Ekrem Yıldız, tartışmanın büyümesi üzerine, Yılmaz’ı pompalı tüfekle başından vurup öldürdü. Jandarma, köyün kırsalında cesedi bulunan Yılmaz’ın öldürülmesiyle ilgili soruşturma başlattı. Otopsiden sonra cenazesi köye getirilen Agit Yılmaz toprağa verildi. Yıldız, birşeyden haberi yokmuş gibi aileye başsağlığı ziyaretine dahi gitti.

Ekrem Yıldız, hiç bir şey olmamış gibi yaşamını sürdürdü. Ancak herşeyin farkına varan eşi Zekiye Yıldız, kocasına teslim olması yönünde telkinde bulundu. Sinirlerine hakim olamayan Yıldız, bu kez eşi ve oğlu Adem’i de pompalı tüfekle kurşun yağdırdı. 34 yaşındaki eşi yaşamını yitirirken, oğlu yaralandı. Hızını alamayan Ekrem Yıldız, 150 metre uzaklıktaki ağabeyi Hakkı Yıldız’ın bahçesine gitti. Burada 50 yaşındaki ağabeyine, “Onu da ben vurdum. Hepinizi de öldüreceğim” diye bağırarak kurşun yağdırdı. Yıldız, dağlık alana doğru kaçıp izini kaybettirdi. Jandarma Yıldız’ın yakalanması için operasyon başlattı. Köyde geniş güvenlik önlemi alan jandarma, kırsal kesimde de çalışmalarını sürdürüyor. Karadan yapılan arama çalışmalarına, dün havadan helikopterlerin de destek verdiği görüldü.

Haberin Devamı