Gazete Vatan Logo

CNN'de anket kavgası: Hoca kafayı yemiş

CNN Türk'te son oy oranlarını açıklayan MetroPoll Araştırma Şirketi Başkanı Özer Sencar'a, GENAR Başkanı İhsan Aktaş "Hoca kafayı yemiş" diyerek yanıt verdi.

CNN Türk'te Mirgün Cabas ile Her Şey programında ilginç anlar yaşandı. MetroPoll Araştırma Şirketi Başkanı Özer Sencar'ın açıkladığı oy oranlarına GENAR Başkanı İhsan Aktaş "Hoca kafayı yemiş." diye karşılık verdi.

OY ORANLARINI AÇIKLADI

MetroPoll Araştırma Şirketi Başkanı Özer Sencar, mart ayında yapılan araştırma sonuçlarını paylaştı. AK Parti'nin yüzde 41,7 CHP'nin yüzde 26, MHP'nin yüzde 17,8, HDP'nin ise yüzde 9,8 olduğunu söyledi.

AK Parti'den MHP'ye kaymaların olduğunu belirten Sencar, HDP'nin barajı aşması durumunda AK Parti'nin 255 vekil çıkaracağını belirtti.

"HOCA KAFAYI YEMİŞ"

Programda Sencar'ın Erdoğan'ın reytinginin düştüğünü söylemesi, programın bir diğer konuğu olan GENAR Başkanı İhsan Aktaş'ı kızdırdı. Aktaş, canlı yayında "Hoca kafayı yemiş" dedi.

ÖZÜR DİLEMEDİ

Bir süre sonra yayına yansıyan sözlerinden dolayı tepkiler geldiğini belirten Mirgün Cabas, Aktaş'tan özür dilemesini istedi. Ancak Aktaş, kimseye hakaret etmediğini belirterek özür dilemedi.

Haberin Devamı