Gazete Vatan Logo

Citroen DS serisi Türkiye'de!

Citroen DS serisinin yeni üyesi Türkiye’de...

CITROEN’İN DS ailesi, DS4 modeliyle genişledi. 4.28 m boyu, 1.81 m genişliği ve 1.53 m yüksekliği ile kompakt bir araç olan DS4, sıradışı çizgileriyle dikkat çekiyor. Otomobilin tasarımında; marka amblemini taşıyan ön ızgara, DS logosunun kaput üzerindeki yeri, gece olduğu kadar gündüz de görülebilen LED gündüz sürüş farları, koyu renkli yan camları çevreleyen krom kaplaması, 18 inç alüminyum jantlar öne çıkıyor. Citroen DS4, Türkiye’de ikisi benzinli olmak üzere 3 farklı seçeneğiyle satılıyor: 1.6 e-HDi 112 beygir MCP, 1.6 VTi 120 beygir M/T ile 1.6 THP 156 beygir MCP.
Yılsonuna kadar DS4’ten 450 adet satmayı planladıklarını belirten Citroen Türkiye Genel Müdürü Bahattin Tatoğlu, şunları söyledi:

“DS serisi Citroen ürün gamında farklı bir ürün çizgisi olarak, B, C ve D segmentlerinin üst bölümlerine hitap edecek şekilde tasarlandı. Bu doğrultuda Mayıs 2010 tarihinde ilk olarak DS3 modelimizi ticarileştirmiştik. Şimdi serinin C segmentinde bulunan DS4 modelinin lansmanını gerçekleştirdik. Markamıza farklı bir müşteri kitlesi kazandıran DS serisi modellerimizden DS4 50 bin 250 TL’den başlayan fiyatlarla pazara sunuluyor. Dizel MCP ve modelin üst versiyonu DSport ise 64 bin 850 TL’lik fiyata sahip.”

Haberin Devamı