Gazete Vatan Logo

Ciro hedefi 90 milyon TL!

Altaç, aktif büyüklüklerinin 21 milyon lira, özkaynaklarının 7 milyon 500 bin lira olduğunu belirtti

Mitsubishi Electric klimaları Türkiye distribütörü KlimaPlus A.Ş. Genel Müdürü Yenal Altaç, aktif büyüklüklerinin 21 milyon lira, özkaynaklarının 7 milyon 500 bin lira olduğunu belirterek, bu yıl 90 milyon lira ciro hedeflediklerini söyledi.

Altaç, Mitsubishi Electric klima sistemlerinin Türkiye’deki tek yetkili distribütörü olan KlimaPlus Enerji ve Klima Teknolojileri Pazarlama Sanayi ve Ticaret A.Ş’nin 5 yıl önce kurulduğunu, şirketin 2005 yılından bu yana 7 kat büyüdüğünü dile getirdi.

Mitsubishi Electric Klima Sistemleri’nin üretim faaliyetlerinde, “Küçük bir enerji büyük sonuçlar yaratır” vizyonuyla, enerji verimliliğini esas alarak çevreye duyarlı bir yaklaşım gösterdiğini vurgulayan Altaç, ürünlerin doğaya zarar veren kurşun, cıva gibi maddeleri içermediğini ifade etti.

Japon markalarda lider

Toplantıya Mitsubishi Electric Europe B.V. Yurtdışı Satış Müdürü Andrea Veronese de katıldı ve Avrupa’da 26 ülkede faaliyette bulunduklarını belirterek, “Türkiye’nin yüksek potansiyele sahip olması bizim için önem taşıyor. Mitsubishi Electric klima sistemlerinin, Türkiye pazarındaki Japon markaları arasında lider konumunu devam ettirmeyi hedefliyoruz” diye konuştu.

Haberin Devamı