Gazete Vatan Logo

Cinayetten önce de kavga çıkarmış

Cinayetten önce de kavga çıkarmış

Op. Dr. Kamil Furtun’u 3 kurşunla öldürdüğü belirtilen katil zanlısı İsmail Koyun’la ilgili yeni bilgiler ortaya çıkıyor. Emniyet güçlerinden alınan bilgiye göre sık sık hastaneye gelen zanlı İsmail Koyun cinayetten bir kaç gün önce hastanede bazı sağlık personelleriyle tartışarak kavga çıkardı. Ancak olay araya girenler sayesinde büyümeden kapatıldı. Katıl zanlısı İsmail Koyun’un sık sık hastaneye geldiği, personel ve doktorları tanıdığı için hastanede uzun süre kalarak vakit geçirdiği öğrenildi.

Personel sanılıyordu

Alınan bilgiye göre önceki dönem hastanenin kantin ihalesini alan firmada çalışan Koyun’un, uzun bir süredir hastane kantininde çalışmadığı, ancak çalışanlar, doktorlar ve hemşireler tarafından hâlâ personel zannedildiği için hastane içinde rahat hareket ettiği ifade edildi.

‘Dengesiz, psikopat’

Emniyet güçlerinin yaptığı profil çalışmasına göre zanlı İsmail Koyun, psikopat ve dengesiz bir kişiliğe sahip birisi olarak değerlendiriliyor. Ancak bu durumunun sağlık raporu alacak düzeyde olmadığı belirtiliyor. Emniyete göre eğer bu cinayet yaşanmasaydı Dr. Furtun yerine başka bir doktorun başına benzer talihsiz bir olayın geleceği ifade ediliyor. Samsun Valisi İbrahim Şahin de katil zanlısını, “Yapılan soruşturma ve zanlının ifadelerinden söz konusu olayın hasta - doktor ilişkisinden uzak, tamamen psikopat ruhlu bir şahıs tarafından gerçekleştirildiği anlaşılmıştır” sözleriyle tanımladı.

Haberin Devamı