Gazete Vatan Logo

Cinayet şüphelisi baba-oğul gözaltında

BİLECİK'in Osmaneli ilçesinde Ozan Rüzgar'ı (30) bıçaklayarak öldüren, Bediha S.'yi (28) de ağır yaralayıp yol kenarına attıkları öne sürülen Mehmet Ç. (52) ile oğlu Sabri Ç. (18) gözaltına alındı. Ağır yaralı Bediha S. ile şüpheli Mehmet Ç.'nin dini nikahla birlikte yaşadığı öne sürüldü

Cinayet şüphelisi baba-oğul gözaltında

Bilecik'in Osmaneli ilçesi Erincek Mahallesi yakınlarındaki Sakarya- İznik Karayolu kenarında, dün sabah saatlerinde bir kadın ve bir erkeğin kanlar içerisinde yerde yattığını gören vatandaşlar, durumu jandarmaya bildirdi. İhbar üzerine gelen sağlık ekipleri ve jandarmalar, çeşitli yerlerinden bıçaklanan Ozan Rüzgar'ın yaşamını yitirdiğini belirledi, ağır yaralanan Bediha S. ise Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılarak tedaviye alındı.

Olayın şüphelilerinden Mehmet Ç.'yi jandarma, oğlu Sabri Ç.'yi de Bilecik Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi ekipleri yakaladı. Sabri Ç., polisler tarafından jandarmaya teslim edildi. Ağır yaralı Bediha S. ile şüpheli Mehmet Ç.'nin dini nikahla birlikte yaşadığı öne sürüldü. Gözaltına alınan baba-oğulun jandarmadaki sorgularının sürdüğü belirtildi.

TUTUKLANDILAR
Bilecik'in Osmaneli ilçesinde Ozan Rüzgar'ı bıçaklayarak öldürmek, Bediha Söylemez'i de yaralamak suçundan gözaltına alınan Mehmet Çelik ile oğlu Sabri Çelik, jandarmada yapılan sorgularının ardından adliyeye sevk edildi. Bediha Söylemez ile dini nikahla yaşadığı öne sürülen Mehmet Çelik ile oğlu Sabri Çelik, Osmaneli Sulh Ceza Hakimliğince tutuklandı. Baba-oğlun, Bediha Söylemez'in evi terk edip, Ozan Rüzgar ile birlikte yaşamaya başlaması nedeniyle olayı gerçekleştirdikleri öne sürüldü.

Haberin Devamı