Gazete Vatan Logo
Magazin Cildinizin altın çağını başlatın!

Cildinizin altın çağını başlatın!

Cildimizi yenilemek için en doğru zamandayız! CityBeauty Güzellik Merkezleri Cilt Bakım Uzmanlarından Vildan Güncil kışın etkilerine karşı gardınızı alın diyor.

Cildinizin altın çağını başlatın!

Deniz, kum, güneş... Yazın vazgeçilmez bu üçlüsünün ne yazık ki cildimiz üzerinde yıpratıcı etkileri bulunuyor. Ancak yaz mevsiminin cildimiz üzerindeki olumsuz etkileri şöyle dursun, önümüzde cildimizin başka bir düşmanı duruyor: Soğuk ve kuru hava! Henüz yaz mevsiminin yıpratıcı etkilerini cildimizden uzaklaştıramamışken, kış mevsimine hazırlıksız giriş yapmamız cildimiz üzerinde onarılamaz sorunlara yol açabiliyor. Bu sebeple sonbahar mevsimini iyi değerlendirip, cildimizin altın çağını başlatmak bizim elimizde! CityBeauty Güzellik Merkezleri cilt bakım uzmanlarından Vildan Güncil, cildimizi kışa hazırlamanın ilk adımının güneşin olumsuz etkilerini cildimizden uzaklaştırmak olduğunu dile getiriyor. Vildan Güncil, “Vücudunuz için son derece yararlı olan güneş, faydalarının yanı sıra cildinize, leke, yanık gibi pek çok zarar da verebilir. Cildinizin yazın gördüğü bütün zararlar ise bronz tenin etkisi geçtikçe sonbahar mevsiminde daha çok ortaya çıkar. Yazın en net olumsuz etkisini ise cildinizde oluşan güneş lekelerinde görebilirsiniz.” açıklamalarında bulunurken, bu lekelerin “masum çiller” olarak kabul edilmemesi gerektiğini belirtiyor.

Haberin Devamı

Güne, 1 bardak su içerek başlayın!

Her yaz mevsimi sonrasında kabus haline gelen güneş lekelerinden, güzelliğimize gölge düşürmeden kurtulmanın artık çok kolay olduğunu dile getiren Vildan Güncil “İnanır Group City Beauty güzellik merkezlerinde uyguladığımız Babor leke giderici cilt bakımı, güneşin etkisiyle oluşan lekelerin azalmasına, cilt renginin açılmasına ve lekelerin görünümünü azaltmaya yardımcı oluyor” diyor.

Cildiniz kışa hazır mı?

Kış kapımızda ve cildiniz hâlâ yaz mevsiminin olumsuz etkilerinden kurtulmuş değil! O zaman sonbaharı doğru değerlendirmenin tam zamanı. Özellikle mevsim geçişlerinde en çok tercih edilen uygulamalardan birinin cilt bakımı olduğunu söyleyen Vildan Güncil, “CityBeauty güzellik merkezlerinde, cilt bakımını dünyanın cilt bakım devi Babor ürünleriyle yapıyoruz. Her cilt tipinin gereksinimlerine karşılık veren bu uygulama, hücre DNA’sını, UVA ışınlarının ve serbest radikallerin verdiği zararlara karşı koruyarak, cildin derinlemesine temizlenmesini, ışıltılı ve canlı bir yapıya kavuşmasını sağlıyor. Cilt tipinize uygun olarak seçilen bakım sonunda cilt, daha sıkı ve ışıltılı bir görünüm kazanıyor.

Haberin Devamı