Gazete Vatan Logo

Chef’s Arena şefi Pınar İshakoğlu kimdir?

Kanal D ekranlarında yayınlanacak olan Chefs' Arena'nın ilk tanıtım fragmanı ile beraber program ve şefleri hakkında merak edilenler arttı. ‘’Gerçek Mutfak, gerçek restoran ve gerçek müşteriler’’ sloganıyla ile tanıtımı gerçekleştirilen program hakkında araştırmalar sıklaştı. Peki, Chef’s Arena’nın şeflerinden Pınar İshakoğlu kimdir?

Chef’s Arena şefi Pınar İshakoğlu kimdir?

Kanal D ekranlarında yayınlanacak olan Chef’s Arena’nın ilk tanıtım fragmanı yayınlandı. Fragmanın yayınlanmasının akabinde, Pınar İshaoğlu, Sina Büdeyri ile restoran sahibi Batuhan Piatti hakkındaki araştırmalar yoğunlaştı. Peki, Pınar İshaoğlu kimdir?

Pınar İshaoğlu kimdir?

Dünyada büyük trend olan ‘private chef’ yani kişiye özel aşçılık servisini, Pınar İshakoğlu, kurduğu şirketiyle Türkiye’ye ilk sunan isim.

İlk kekini henüz 5 yaşındayken yapan Pınar İshaoğlu, Londra’da işletme eğitimi ve moda dünyasında Dolce&Gabbana, Ted Baker, Paul Smith gibi önemli markalarla çalışmasının ardından hayalini kurduğu mesleği için MSA (Mutfak Sanatları Akademisi) Chef&Owner bölümünü birincilik aldığı bitirme projesiyle tamamladı.

2009 yılında aşçılığa ilk başladığı zamanlarda, ünlü İtalyan chef Maurizio Morelli ile çalıştı. Akabinde Morelli’nin ekibinde Londra’nın köklü bir restoranında sous chef olarak görev yaptı. Pınar İshakoğlu, 2 sene de Londra ünlü bir mekanda pastry chef olarak çalıştı.

Birçok mekânda, menü danışmanlığını yapan İshakoğlu’nun izleyiciler bu yıl Kanal D’de yayınlanacak, Chef’s Arena programında izleyecek.

Haberin Devamı