Gazete Vatan Logo

Cesur ve Güzel'de yeni oyuncu sürprizi!

Perşembe günlerinin ilgiyle izlenen dizisi Cesur ve Güzel'e başarılı bir oyuncu daha eklendi. Başarılı kadrosu ve konusuyla dikkatleri üzerine çeken Cesur ve Güzel'in 15. yeni bölümü itibariyle yeni oyuncu izlenebilecek.

Cesur ve Güzel'de yeni oyuncu sürprizi!

Star TV'de yayınlanan Cesur ve Güzel'in başrollerinde Tuba Büyüküstün ve Kıvanç Tatlıtuğ yer alıyor. Diğer başarılı oyuncuların yanı sıra Cesur ve Güzel dizisinde artık Yiğit Özşener de yer alacak.

CESUR VE GÜZEL'İN YENİ OYUNCUSU KİM?

Senaryosunu Ece Yörenç’in yazdığı, Ali Bilgin’in ise yönettiği Cesur ve Güzel dizisinde adı geçen ama kim olduğu bilinmeyen hapisteki Rıza karakterini hangi oyuncunun canlandıracağı merak ediliyordu. Bu konuda uzun süren cast çalışmaları yapılsa da daha sonra tanıtık bir ismin yer almasına karar verildi.

Star TV’nin iddialı dizisi Cesur ve Güzel'de Rıza karakteri için Yiğit Özşener ile el sıkışıldı. Yakışıklı oyuncu karakteri çok beğendi ve hemen çekimlere başladı. 2 yıl önce Nejat İşler’in sağlık sorunları nedeniyle ayrılmasının ardından Beren Saat’le “İntikam” dizisinde rol alan Özşener, son olarak TRT’nin “Çanakkale Yüzyıllık Mühür” projesinde yer almıştı.