Gazete Vatan Logo

Cesur ve Güzel 6. bölüm fragmanında Sühan Cesur'un kim olduğunu öğreniyor mu?

Cesur ve Güzel'in yeni bölümünde Tahsin Korludağ'ın hayatını kurtardığı için amacına ulaşan Cesur burada yaşamaya başlar. Cesur ve Güzel'de önemli bir faktör de Sühan oluyor, ikili arasındaki duygusal yakınlık nasıl ilerleyecek. Hepsi bu akşam Cesur ve Güzel'in yeni bölümünde...

Cesur ve Güzel 6. bölüm fragmanında Sühan Cesur'un kim olduğunu öğreniyor mu?

Cesur ve Güzel 6. bölüm fragmanı yayınlandı. İlk bölümü oldukça izleyici toplayan Cesur ve Güzel'in yeni bölüm fragmanları da izleyiciyle buluştu. Cesur'un Sühan'a birgün kendisiyle evleneceğini söylemesi üzerine Sühan asla dese de içten içe bir yakınlık hissetmeye başlar. Cesur ve Güzel bu akşam Star TV ekranlarında olacak.

Ay Yapım imzalı, başrollerini Kıvanç Tatlıtuğ ve Tuba Büyüküstün'ün paylaştığı Cesur ve Güzel'in ilk bölümü izleyiciden tam not aldı. Dizide Cesur (Kıvanç Tatlıtuğ) ve Sühan'ın (Tuba Büyüküstün) büyüleyici uyumu ekran başındaki izleyenleri adeta mest etti. Güçlü oyuncu kadrosu ve sürükleyici hikayesiyle çok konuşulan yapımın görkemli mekanları da büyük beğeni topladı.

CESUR VE GÜZEL 2. BÖLÜM FRAGMANI

CESUR VE GÜZEL 2. BÖLÜM 2. FRAGMANI


CESUR VE GÜZEL 2. BÖLÜM ÖZETİ

Cesur’un istediğinden fazlası olmuş, Tahsin Korludağ yangından sonra hayatını borçlu olduğu bu adama evini açmış, onu baş tacı etmiştir. Sühan da Cesur’a iki kez minnettardır.

Cesur, Korludağlar’ın evinde bile kendi özel alanını belirler, Sühan bu gizemli adamın kim olduğuyla ilgilenmeye başlar, bu adamda onu huzursuz eden bir şeyler vardır. Bir yandan Bülent'e olan duygularını anlamaya çalışırken öte yandan bu etkileyici adamın cazibesine karşı koymaya çalışır.Cahide, olan biten her şeyi kendi yararına çevirmekte ustadır. Bülent, Cahide’nin eline büyük bir koz verir. Öte yandan Cahide’nin oynadığı oyun arkadaşı Hülya ile Bülent’in sürpriz bir şekilde yolları kesişir. Cahide gerçek anlamda ateşle oynadığının farkındadır. Sırlarla dolu kasabada Adalet de yangının izlerini geçmişe doğru sürer. Tahsin ve Adalet'in sakladığı her neyse Mihriban ortaya çıkarmaya kararlıdır.

Haberin Devamı

Sühan, bir girdabın içine sürüklendiğinin farkında olmadan, Cesur'u gizli gizli takip etmeye, başlar. Cesur'un tuzağa doğru iz bıraktığından habersizdir. Aslında Sühan av, Cesur avcıdır. Cesur istediğini elde eder, Sühan’ın kendi kontrolünde istediği bilgilere ulaşmasına izin verir ve izini kaybettirir. Ancak Sühan zekasıyla, ipin ucunu tekrar yakalar. Bu kez Cesur av, Sühan avcıdır.

Haberin Devamı


CESUR VE GÜZEL GENEL HİKAYESİ

Bir gün “Cesur” adında yakışıklı ve gizemli bir adam, sakin ve huzurlu bir kasaba olarak bilinen “Korludağ” ın ortasına bomba gibi düşer. Daha ilk adımını attığında karşısına güzeller güzeli “Sühan” çıkar. Bu sıradışı karşılaşmadan sonra aralarında karşı koyamadıkları bir çekim oluşur. Ama bilmedikleri bir şey vardır. Bu iki gencin mutluluk hayali geçmişten beri düşman olan ailelerinin karşı çıkmasıyla imkansız bir aşka dönüşür.

KORLUDAĞ ÇİFTLİK EVİ

Tahsin Korludağ'ın (Tamer Levent) kızı Sühan (Tuba Büyüküstün), oğlu Korhan (Erkan Avcı) ve gelini Cahide (Sezin Akbaşoğulları) ile birlikte yaşadığı görkemli çiftlik evi oldukça merak uyandırdı.

54 dönümlük bir arazi üzerine kurulu olan çiftlik evinin arazisinde iki av köşkü ve arazinin sınırları içinde yer alan bir de gölü bulunuyor. İhtişamlı çiftlik, mimarisiyle olduğu kadar Korludağ ailesinin karakterlerine uygun olarak tasarlanan dekorasyonuyla da büyük beğeni topladı..

Dizinin merakla beklenen ikinci bölümünde, yangında yaralanan Cesur 'un da tedavi sürecinde yaşamaya başlayacağı Korludağ Çiftlik evi, Sühan'la birbirlerini daha yakından tanıyacakları nefes kesen anlara sahne olacak.

Haberin Devamı

KORLUDAĞ KASABASI

Tahsin Korludağ'ın toprak sahibi ve kurucusu olduğu Korludağ Kasabası da Cesur ve Güzel için yeniden inşa edildi. İstanbul'da bir semti restore eden yapım ekibi kasabanın sıcaklığını, kimyasını oluşturan yaşayan alandan plato yarattı. Kasabada Korludağ Hastanesinden, Korludağ Yapı Market'e kadar her ihtiyaç duyulan detaylar yerini aldı.

Ece Yörenç'in senaristliğini, Ali Bilgin'in yönetmenliğini üstlendiği Cesur ve Güzel'in merakla beklenen ikinci bölümü 17 Kasım Perşembe günü saat 20:00'da Star TV'de ekrana gelecek.