Gazete Vatan Logo
Magazin Cesur ve Güzel 3. bölüm fragmanlarında Sühan gerçeğin peşinde!

Cesur ve Güzel 3. bölüm fragmanlarında Sühan gerçeğin peşinde!

Star TV ekranında yayınlanan Cesur ve Güzel 3. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Perşembe akşamları ekrana gelen yeni dizi Cesur ve Güzel'de bu hafta Sühan Cesur'un gizemini çözmeye çalışıyor. Cesur, Sühan'ı kendine aşık edebilmek için tüm yolları deniyor. Cesur ve Güzel nefes kesen yeni bölüm fragmanları ile bu akşam ekrana geliyor.

Cesur ve Güzel 3. bölüm fragmanlarında Sühan gerçeğin peşinde!

Cesur ve Güzel 3. yeni bölüm fragmanları yayınlandı. Perişembe akşamları ekrana gelen Cesur ve Güzel 3. bölüm fragmanında heyecan dozu giderek yükseliyor. Sühan Cesur'un gizemini ortaya çıkarmaya çalışırken Cesur'un karizması ve yakışıklığı karşısında mağlup olacağa benziyor. Cesur annesine verdiği sözü tutabilmek için gün sayıyor. Cesur ve Güzel nefes kesen yeni bölüm fragmanları ile 24 Kasım Perşembe akşamı saat 20:00'da ekrana geliyor.

CESUR VE GÜZEL 3. BÖLÜM 3. FRAGMANI

CESUR VE GÜZEL 3. BÖLÜM ÖZETİ

Sühan, Cesur’un gizemini çözebilecek mi?

Cesur'un gizemini çözmekte kararlı olan Sühan, iyi bir avcı gibi avını takip etmiş, onu köşeye sıkıştırmayı başarmıştır. İstanbul'daki evini bulup, yalanını ortaya çıkarmak için kapısını çalar. Ancak, Cesur'un gizemine aralanan kapıyla, karşısına çıkan manzara Sühan'ı zor durumda bırakır. Cesur, Sühan'ın bu iddialı tavrına şaşırır ama eline koz geçtiği için de mutludur.

CESUR VE GÜZEL 3. BÖLÜM 2. FRAGMANI

Hamilelik yalanı ortaya çıkmak üzere olan Cahide ise, Hülya'yla başlattığı oyunu sürdürmeyi başarır, artık bu zorlu yolda O’na yardım edecek bir desteği daha vardır.

Haberin Devamı

Tahsin Korludağ ile Mihriban arasındaki gerginlik etkisini giderek arttırır. Adalet ile Mihriban karşı karşıya gelir. Kasabanın ortasında hakarete uğrayan Adalet, Mihriban’ı cezalandırmak için Tahsin’den yardım ister.

Beklenmeyen ziyareti sırasında Cesur’un hayatında çok özel bir detay bulan Sühan, Cesur’a hayranlık duymaya başlar. Cesur ve Sühan’ın İstanbul’da baş başa yiyecekleri akşam yemeği onları daha da yakınlaştırır. Aralarındaki mesafenin hızla yok olması sadece Banu’yu çok rahatsız eder.

Cesur, Sühan’a yaklaştıkça ondan uzak durması gerektiğini daha çok hisseder ama Cesur kendine ve ailesine verdiği sözü unutmamaya yeminlidir. Sühan’ı kendinden uzak tutacak, Tahsin Korludağ’ın çaldığı hayatını geri alacaktır. Planını vakit geçirmeden uygularken, Sühan’ın tekrar yoluna çıkacağından habersizdir.

Yayın Günü: 24 Kasım Perşembe

Yayın Saati: 20.00