Gazete Vatan Logo

Cesur ve Güzel 24. yeni bölümünde Cesur amacına ulaşabilecek mi?

Perşembe akşamlarının sevilen dizisi Cesur ve Güzel'de Cesur ve Korludağ yüzleşiyor. Peki Cesur istediğine ulaşabilecek mi? Diğer yandan Sühan da gelişmeleri gördükçe şaşkınlıktan ne yapacağını şaşırıyor. İşte Cesur ve Güzel'in 24. yeni bölüm fragmanı ve özeti...

Cesur ve Güzel 24. yeni bölümünde Cesur amacına ulaşabilecek mi?

Star TV'nin sevilen dizisi Cesur ve Güzel'de heyecanlı olayların arkası kesilmiyor. Korludağ sırları yavaş yavaş ortaya çıkmaya başlarken Rıza'nın Sühan'a yaklaşmaya çalışması Cesur'u kızdırıyor. Cesur ve Tahsin Korludağ'ın yüzleştiği yeni bölümde neler yaşanacak? İşte Cesur ve Güzel yeni bölüm tanıtımı ve özeti...

CESUR VE GÜZEL BÖLÜM ÖZETİ VE FRAGMANI İÇİN TIKLAYINIZ!

TÜM DİZİLERİN FRAGMANLARI İÇİN TIKLAYINIZ!

Rıza da bir yandan Sühan’a yaklaşabilmek için fırsat kolluyor. Aynı zamanda Rıza, elinde bulunan kozları da bir hayli arttırıyor. Ancak Cesur da çok sabırlı bir şekilde Rıza’nın hata yapmasını bekliyor ve onu izlemeye devam ediyor.

Cahide ise başına gelen felaketten sonra bunu Korhan ile yakınlaşmak amacıyla kullanmaya karar veriyor. Yine de işler tam olarak onun istediği gibi gitmiyor. Hatta Cahide bu yaşananlardan dolayı kendisini tehlike altında hissediyor ve iyice dişlerini göstermeye başlıyor.

Dizinin yeni bölümünde Mihriban bir kokteyl düzenliyor. Burada Sühan ile Cesur yeniden karşı karşıya geliyor. Hatta Korludağ’ların yaşadığı çekişmeler ile artık sırlar bir bir ortaya dökülmeye başlıyor. Bir diğer taraftan Cesur, Sühan’dan önemli gerçekleri öğreniyor ve bunlar yüzünden ikilemde kalıyor. Ancak Sühan’ı da oldukça önemli bir sınav bekliyor. Cesur ve Güzel dizisi 24. Bölümü ile 27 Nisan Perşembe akşamı Star Tv ekranlarında izleyicisinin karşısında olacak.

Haberin Devamı

Cesur ve Güzel dizisinin 23. bölümünde neler olmuştu?

Cesur ve Güzel dizisinin 23. Bölümünde Cesur’un annesinin katili ölü bir şekilde bulunduğu için tüm gözler ve şüpheler Cesur’a çevrilmişti. Hatta Sühan da Cesur’un cinayet ile suçlandığını öğrendikten sonra çok şaşırmıştı. Bu olay Tahsin Korludağ için de çok iyi bir fırsat olmuştu. Çünkü bu sayede Sühan’ın Cesur’dan çok daha rahat bir şekilde uzak tutabilecekti.

Kendisine yapılan ihanet neticesinde ellerini kana bulamış olan Tahsin Korludağ bundan sonra tüm ipleri Rıza’nın ellerine vermişti. Rıza da hedeflerine ulaşabilmek için yoluna çıkan herkesi yok edebileceğini açık bir şekilde göstermişti. Fakat bu kez Rıza’nın çok daha fena planları vardı.

Haberin Devamı

Bu cinayet haberi Korludağ çiftliğinde de büyük bir yankı uyandırmıştı. Cahide ise Hülya’dan kurtulmayı aklına iyiden iyiye koymuştu. Hatta Cahide, kendisi pek farkında olmasa da kendi başını da yakacak bir plan için harekete geçmişti.

Özellikle Cesur polisin elinden kaçtıktan sonra mevzular iyice içinden çıkılması zor bir hal almıştı. Sühan da sevdası ve adalet arasında seçim yapma mecburiyetinde kalmıştı. Cesur kendisini temize çıkarmak adına adeta canını tehlikeye atmıştı ve neticesinde sevdiği kadından hiç de beklemediği bir sürpriz görmüştü.