Gazete Vatan Logo

CEO’ların ve sanatçıların okulları Türkiye’de

Avrupa’nın en büyüğü “IEFT Yurtdışı Eğitim Fuarları” kapılarını açıyor

IEFT Yurtdışı Eğitim Fuarları bu yıl 5-12 Kasım tarihleri arasında 5 ayrı merkezde düzenlenecek. Fuarlara özel olarak birçok okulun indirim ve burs imkanı sunmasının yanı sıra 1000 kişiye ücretsiz on-line İngilizce dil kursu armağan edilecek.

2002 yılından bu yana hızla gelişerek Avrupa ve Ortadoğu’nun en büyük yurtdışı eğitim organizasyonu olan IEFT Fuarları (International Education Fairs of Turkey), bu yıl 5-12 Kasım tarihleri arasında 5 ayrı merkezde düzenlenecek.

35 ülkeden 200’e yakın üniversite ve kolejin katılması beklenen IEFT Fuarları, Ankara, İzmir, İstanbul (Avrupa Yakası), İstanbul (Anadolu Yakası) ve Bursa’da düzenlenecek. Fuarlar gençleri ve ailelerini gelecekteki eğitim fırsatları ile buluşturacak.

Halka açık ve ücretsiz olarak düzenlenen IEFT Fuarları hakkında bilgi veya on-line davetiye almak için: www.ieft.com.tr/basvuru

Eğitimi ile ünlü okullardan fuara özel burslar ve Ücretsiz Dil Kursu

IEFT Fuarları’nın ziyaret edenler arasından 25 kişi ücretsiz İngilizce Dil Kursu, 1.000 kişi ise ücretsiz on-line İngilizce Dil Kursu kazanacak. Fuarlar yoğun ilgi sebebi İstanbul’un hem Avrupa Yakası hem de Anadolu Yakası’nda düzenlenecek. Kariyerine önem verenler için kaçırılmayacak 100’den fazla seminere de ev sahipliği yapacak olan fuarlara bu yıl Amerika, Almanya, Malezya ve Fransa’dan önemli bir katılım söz konusu.

Haberin Devamı

ABD ve İngiltere’den 50’nin üzerinde olmak üzere, Almanya, Kanada, Rusya, Fransa, İtalya, İspanya, İsveç, İsviçre, Macaristan, Polonya, Çin, Danimarka, Litvanya, Avusturya, Estonya, Kazakistan, Bosna, Malezya gibi dünyanın değişik ülkelerinden 200’ün üzerinde eğitim kurumu IEFT Fuarları’na katılarak, sundukları imkanları Türk öğrenci ve ailelerine tanıtacaklar. Fuarlara katılacak kurumlar arasında, University of Southampton, University of York, Cardiff University, California State University, New York Institute of Technology, New York University School of Engineering, State University of New York, University of Buffalo, University of Nevada, University of San Francisco (School of Management), University of Southern California, University of Washington, The University of British Columbia, Frankfurt School of Finance & Management, Martin-Luther-Universität Halle-Wittenberg, Fachhochschule Frankfurt am Main, Universität Konstanz, The American University of Paris, Tallinn University, University of Applied Sciences Upper Austria, MIP-Politecnico di Milano, Danish Business Academies, Tomsk Polytechnic University, Sophiahemmet University, University Sarajevo (Faculty of Adminstration) gibi dünyaca ünlü üniversiteler de yer alıyor.

Haberin Devamı

Her yıl yaklaşık 50 bin kişinin ziyaret ettiği IEFT Fuarları’na gelen ziyaretçiler, üniversite hazırlık, ön lisans, lisans, yüksek lisans, doktora, üniversite transfer, dil okulları, yaz okulları, sertifika-diploma programları, staj, lise eğitimi ve burslu yurtdışı eğitim konularında kurum temsilcilerinden bilgi alabilecek, ülkelerin eğitim ortamları konusunda merak ettikleri soruları yöneltebilecekler.

Fuarların en önemli bölümlerinden birisi de, yurtdışı eğitimde şart olan dil yeterlilik sınavları konusunda yapılacak olan seviye belirleme deneme sınavları. Ücretsiz olarak IELTS ve TOEFL IBT seviye tespit sınavları ve Genel İngilizce dil yeterlilik sınavları özel bir bölümde yapılacak ve böylece öğrenciler İngilizce dil seviyelerini ölçebilecekler.

Haberin Devamı

Halka açık ve ücretsiz olarak düzenlenen IEFT Fuarları hakkında bilgi veya on-line davetiye almak için: www.ieft.com.tr/basvuru

Fuar Tarihleri

5 Kasım 2014 - Ankara Sheraton Otel Saat : 12:00 - 18:00

6 Kasım 2014 - İzmir Hilton Otel Saat : 13:00 - 19:00

8-9 Kasım 2014 – İstanbul (Avrupa Yakası) İstanbul Kongre Merkezi Saat : 12:00 - 18:00

10 Kasım 2014 – İstanbul (Anadolu Yakası) Kozyatağı Hilton Otel Saat : 14:00 - 19:00

12 Kasım 2014 - Bursa Hilton Otel Saat : 13:00 - 17:00