Gazete Vatan Logo
Magazin Cem Yılmaz 'koptu'

Cem Yılmaz 'koptu'

Bir restoran çıkışı Ozan Güven'le görüntülenen Cem Yılmaz ortalığı yine gülmekten kırdı geçirdi

Polis Gecesi’nde gazetecilere karşı gösterdiği tavırlar nedeniyle eleştirilen Cem Yılmaz uzun bir aradan sonra içini kameralara döktü. GORA’da rol alan ve A.R.O.G’un kadrosunda vazgeçilmez olan Ozan Güven ile birlikte Rumelihisarı’nda bulunan Balık Restoran’da objektiflere yakalanan ünlü komedyenin neşesine diyecek yoktu.

Siyah şalvarı, kırmızı ayakkabıları, kestirdiği sakalları ve kafasından çıkarmadığı şapkası ile yemek çıkışında Ozan Güven ile stand- up yapan Yılmaz kafayı Güven’in sakallarına taktı. Yeni filmi A.R.O.G’dan tutun, gazetecilere karşı sergilediği tavrın nedenine, saçından sakalına, kadar bir çok konu hakkında konuşan Yılmaz, kimi zaman gülme krizlerine girdi.



İlk olarak gazetecilere kaprisli tavırlar sergilediği yönündeki sorulara cevap veren ünlü komedyen “Mantıklı sorulura verecek her zaman bir cevabım var. Sorulan sorular cevabı olmayan türde olunca bende cevaplamaktan kaçıyorum. Bana bir şeyler soruyorlar ve düşünüyorum ama inanın cevabı yok.’ dedi. Yeni filmi A.R.O.G’un çekim setinde bir bekçinin hayatını kaybetmesi ve daha önce de GORA ekibinde de bir kişinin kalp krizi geçirerek hayatını kaybetmesi ile ilgili ‘Gerçekten çok üzücü bir olay. Ailelerine baş sağlığı diliyorum.’şeklinde konuştu.

Yılmaz, Mayıs ayında çekimleri başlayacak olan A.R.O.G’un 2008 yılı sonunda vizyona gireceğini çekimlerin sadece Afyon’la kısıtlı kalmayacağını sözlerine ekledi. A.R.O.G’un kadrosunda yer alan Ozan Güven ile fikir alışverişinde bulunduklarını söyleyen Yılmaz “ Film kadrosu uzun zaman önce belli oldu. Ozan’ın adı da bu kadroda en baştan beri yer alıyor. Sakallarınıda film için uzattı. Çok farklı bir rolü canlandıracak. Kadroyu saymama gerek var mı? Ama yine de sayıyım: Ben, Ozan, Özge, yine ben, yine Ozan, Özge, diğer oyuncu arkadaşlar filmde rolleri uzun zaman önce belli olan isimler” dedi. Ünlü komedyeni gülme krizlerine sokan olay ise ‘Bu akşam yalnızsınız, eşleriniz yok mu?’ sorusu oldu.Ünlü şovmen ‘Bak Ozan yine açığımızı buldular. Bunlar bizi iki ünlü erkek birlikte yakalandı diye yazıp az sonralarda Dan- Dan diye verirler’ deyip gülme kirizine girdi ve kafasını aracının kaportasına vurdu. Kulağından eksik etmediği küpesini çıkaran Yılmaz’a sakalını kesme nedeni sorulanca ‘Film gereği birden fazla kişiyi canlandırdığım için sakallarımı kesmem gerekiyordu. Ben bu görevi Ozan’a devrettim ve o benim yerime bu geleneği sürdürüyor. Bu gece Allah sizi bana gülmek için gönderdi. Allah sizden razı olsun ’ dedi.



Haberin Devamı