Cem Yılmaz’ın aşk tabancası

Cem Yılmaz, muhabirlerin Ebru Şallı hakkındaki soruları için “Ateş Et ve Unut” diyerek hem ayıp etti hem de çuvalladı...

Cem Yılmaz karizmatik ve sempatik bir komedyen. Sıradan bir lafı veya mimiğiyle insanı güldürebiliyor. Başkası aynı şeyi söylediğinde komik gelmiyor.

Cem Yılmaz’ın ağzından çıktığında millet kahkahalara boğuluyor. Ünlü komedyen yine kırdı geçirdi diye haber oluyor. Beklenti büyük olunca o da kendini sürekli espri yapmak zorunda hissediyor. Bazen de haliyle çuvallıyor. Geçenlerde “Aşka inanıyor musun?” sorusunu Mustafa Sandal’ın bir şarkısının adı ile yanıtlamış.

“Ateş Et Ve Unut” diyerek bir gönderme yapmış. Bunun üzerine hemen “Kadınlara büyük saygısızlık yaptı“ diye tepkiler yağmış. Stand-up ustasının bugüne dek başından bir evlilik geçti. Birçok kez aşklarıyla gündeme geldi.

Demek hala öğrenemedi. Saman altından su yürütebilirsin. Ama “Ateş Et ve Unut” gibi kadınlara itici gelen imalı laflar edemezsin. Cem Yılmaz, her defasında hedefi 12’den vuracak diye bir kural yok. Yılmaz’ın aşk tabancası bu sefer karavana atmış!

Sen neymişsin be Babla!

Bülent Ersoy, nam-ı diğer Bülent Abla ya da kısaca Babla, bundan 35 yıl önce cinsiyet değiştirme ameliyatı olmuştu.

Haberin Devamı

Babla’mız erkek olduğu döneme ait fotoğrafların basında yayınlanmaması haber ve yorum yapılmaması için mahkeme kararı çıkartmak istemiş.

Ancak talebi reddedilmiş. Gerekçe olarak “Bu sansür olur” denmiş. Babla ilklerin kadını olmaya devam ediyor. Onun sayesinde bizde sansür olmadığını da öğrenmiş olduk. Demek ki televizyonda görüntüler buzlanmıyor.

O anda gözlerimiz buğulandığı için bize öyle geliyor.

Toplum olarak acilen bir göz kontrolünden geçmemiz gerekiyor. Peki peki anladık. Sen neymişsin be Babla!!

Helincik ve parçalı bulutlu evlilik

Helin Avşar sorunları bitmeyen evliliği hakkında konuşmuş. “Zor bir dönemden geçiyoruz. Havalar parçalı bulutlu” demiş. 35 yaşındaki Helincik kendisinden 3 yaş küçük eşiyle tanıştıktan 3 hafta sonra geçen Şubat’ta evlendi. Ancak aşkları başladığı gibi çabuk bitti. Evlilik sonrası ilişkileri umdukları gibi gitmedi. Helin bir yandan “Zorlamamak lazım. Büyü bozuldu bir kere” diyor. Öte yandan “Büyük hayallerle kurduğumuz yuvamızı nasıl kurtarırız diye düşünüyoruz. Umarım başarırız” şeklinde konuşuyor. Çelişki neye denir diye merak ediyorsanız. Budur işte!

Haberin Devamı

Helincik’in kafası karışmış olmalı. Evliliğini hava durumuna benzetmiş. Türk televizyon tarihinin ilk kadın hava durumu sunucusu Hülya Uğur’un dediği gibi:

“Havalar nasıl olursa olsun yeter ki sizin havanız iyi olsun Helincik”. Gerisi önemli değil!

Deniz, martı ve simit...

İstanbul Boğazı’nın Kızkulesi açıklarında bir vapurdaki yolcu, martılara simit atarken denize düşmüş. Vapurdakiler yetkililere hemen haber vermiş. Gelip kurtarmışlar.

Dario Moreno’nun unutulmaz şarkısındaki gibi bir durum.

Deniz ve mehtap sordular seni neredesin?

Nasıl derim terk etti,

Bırakıp beni gitti,

Anladılar ki aşkımız bitti…

Rüzgar ve martı sordular seni neredesin?

Nasıl derim

Simit atarken vapurdan düştü. Anladılar ki aşkımız bitti…

Rüzgar güldü halime

Dedi gidelim düş önüme

Gidemem dinle martıları

Bitmiyor alayları...

Lal lal la la la

Canım Türkiyem’de yaşadığımız için çok şanslıyız!

Haberin Devamı
DİĞER YENİ YAZILAR