Hormonlu karabiber ROK

“Adam Mısın!” filminde sinemada boy gösterecek olan Rasim Ozan Kütahyalı, hormonlu karabiber olmuş...

Hormonlu karabiber ROK

Televizyonun en eğlenceli, en sansasyonel spor şov programının kahramanları beyazperdede şanslarını denemeye karar vermiş. Emekli hakem Ahmet Çakar, emekli futbolcular Sinan Engin ve Abdülkerim Durmaz, çığırtkan köşe yazarı Rasim Ozan Kütahyalı ile sunucu Ertem Şener hep beraber bir film çevirmiş. “Adam Mısın!” isimli film komedi türündeymiş.

Kasımda gösterime girecek filmin bazı görüntülerini basına vermişler. Örneğin, Rasim Ozan Kütahyalı (Kısaca: ROK) 90’ların Serdar Ortaç’ı olmuş. Peruğu, göğsü açık yeleği ve kolyesiyle Ortaç’ın “Karabiberim” klibindeki halini canlandırmayı denemiş. Balkonda şezlonga uzanmış bir kadının göbeğinden zeytin yemiş. Ancak iri cüssesi ve kıl fazlalığıyla Serdar Ortaç’ı andırmanın yanından bile geçememiş. Yani orijinali organikse bu hormonlusuna benzemiş. Yakında sinemalarımızda. Hormonlu Karabiber ROK!

Mutsuzluğun belgesi olmaz

Hormonlu karabiber ROK

Birbirlerine yakışan, gıpta ile bakılan ünlü çiftlere nazar değiyor. Demet Şener’le İbrahim Kutluay bunun son örneği...

Haberin Devamı

Demet boşanma kararını kendisinin aldığını, yuvasını kurtarmak için son 4 yıldır mücadele verdiğini söylemiş. “İhanetin belgeleri elimde. Mahkemeye sunacağız” demiş.

Demet, eşi için en popüler olduğu dönemde mankenliği bırakmıştı. 11 yıllık evliliğinden iki tane dünya tatlısı çocuk dünyaya getirmişti. Ama belgeleri ortaya çıkartırken iyi düşünsün. Hem kendisi hem de çocukları için. İhanetin belgesi olabilir ama mutsuzluğun belgesi olmaz...

DİĞER YENİ YAZILAR