Houdini’nin ruhu Helincik’in odasında dans etmiş

Vals, tango, mambo, pasa doble, rumba, salsa, swing, sirtaki, disko, hip hop, ça ça, caz, bale, roman, oryantal hepsini unutun. Meğer hepsini gölgede bırakacak farklı bir dans varmış. Hem de pistte değil, odada kişiye özel yapılan türdenmiş. Hülya Avşar’ın kardeşi Helincik, yorumculuk yaptığı magazin programında açıklamış. Helincik, ilkokul 5. sınıfa giderken ablasının döner bıçağı ile dolaşan, akıl sağlığı yerinde olmayan, raporlu, 1.90 boylarında fanatik bir hayranı bulunuyormuş. Bu kişi bir gün evlerinin 5. katına tırmanmış. Helincik o sırada alt kattaymış.

Houdini’nin ruhu Helincik’in odasında dans etmiş

Adam camdan içeri girmiş. Ablasının sahne kostümlerinden birini seçip giymiş. Elinde döner bıçağıyla dans etmeye başlamış. Dansı bitince elbiseyi çıkartıp yerine asmış. Girdiği camdan da çıkıp gitmiş. Helincik korkudan 1 saat konuşamamış. O günden beri odasının kapısını kilitlemeden uyuyamıyormuş. Helincik boşuna korkmuş.

1.90’lık hayranı 1.63’lük Hülya’nın kostümlerinden birinin içine kendini sığdırıyorsa, müzik filan olmadan elinde döner bıçağıyla yaptığı dans bittikten sonra gardroptan seçtiği elbiseyi derleyip, toplayıp yerine asıyorsa, öyle akli dengesi yerinde olmayan raporlu biri filan değildir. Olsa olsa Macar asıllı ABD’li efsane illüzyonist Harry Houdini’dir. O da 1926 yılında bu fani dünyadan göçmüştü. Demek ki neymiş? Houdini’nin ruhu yıllar önce Helincik’in odasında dans etmiş!

Haberin Devamı

Onda biri yine de fena değilmiş

Ebru Gündeş, 6 yıllık eşi Reza Zarrab’dan boşanıyormuş. Oysa medyatik çift ilişkilerine 60 yıl hiç ayrılmayacağız diye başlamış. Yalıların kapısına, lüks otomobillerinin plakasına ‘60 yıl’ diye yazdırmış. İddiaya göre Ebru boşanma davasında kendisi için tek kuruş istememiş. Ancak kızları için teklif edilen 50 milyar TL’yi de az bulduğu için kabul etmemiş. Ebru akıllı kadın. Nereden ne alabileceğini biliyor. 60 yıl beraberiz diye yola çıkıyor. Şartlar değişince 6 yılda bitiriyor.

Reza ‘’İçerisinde bulunduğum bu sıkıntılı sürece rağmen eşimin boşanma kararını saygıyla karşıladığımı kamuoyuna bildiririm’’ demiş. Kadın tarafı olayı kafasında bitirdikten sonra o evlilik zaten devam etmez. Varlıklı ünlülerin aşkları, ilişkileri, evlilikleri artık pek uzun ömürlü olmuyor. Hayatlarını çok hızlı yaşıyorlar. Bunlar 60 demiş 6’da bitmiş. Onda biri yine de fena değilmiş!

Haberin Devamı

Houdini’nin ruhu Helincik’in odasında dans etmiş

Şaka derken kaka olmuş

Murat Boz, yakında baba olacağına dair çıkan dedikoduları “Açıklıyorum; Aslı değil hamile olan benim” diyerek aklınca esprili bir şekilde yanıtlamış. Bunun üzerine de hayranları ünlü popçuyu photoshop yöntemiyle anne adayı yapmış. Karnı burnunda uzun saçlı, sakallı fotoğrafını gören Murat buna çok bozulmuş. Kendi kaşınmış. Ortada fol yok yumurta yok. Şaka derken kaka olmuş!

DİĞER YENİ YAZILAR