Burcu'nun ev yapımı organik güzelliği

Burcu Esmersoy güzel ve havalı kadın. Herhalde etrafından bunu çok duyuyor. Her fırsatta kendi güzelliğinden bahsediyor. Ünlü sunucu son olarak sosyal medyada eski fotoğraflarının paylaşılıp "Evrim geçirmiş" denmesine isyan etmiş. "Hiç estetiğim yok. Yüzde yüz orijinalim. Ama ben bile bu değişime şaşırıyorum. Yaşım ilerledikçe yanaklarım indi, burnum inceldi" demiş. Doğrudur. Burcu’nun gerçekten saf ve doğal bir güzelliği var. Estetik desteğine ihtiyacı yok. Ayrıca kendisine iyi bakıyor. Sporunu ihmal etmiyor. Kilo fazlası hiç yok. Hatta son zamanlarda o kadar zayıfladı ki yüzü gerginleşti. Belki ondan yanaklarının indiğini, burnunun inceldiğini sanıyor. Ayrıca en kaliteli güzellik ürünlerini kullanıyor. Cildinin hep taze ve diri kalmasını sağlıyor. Saçlar deseniz her zaman formda ve yapılı. Yüzde yüz orijinal olduğunu söyleyen Burcu’nun estetiği neşterden çıkma değil. Güzelliği "home made" yani ev yapımı ve tamamen organik. Kıskananlar çatlasın!

SİNAN'IN MİSİLLEME REKLAM TURU

Sinan Akçıl eki sevgilisi Ebru Şallı tarafından terk edildi. Şarkılar yazmasına, aşkından öldüğünü haykırmasına rağmenŞallı kararından dönmedi. Bir de Cem Yılmaz ile flört etmeye başladı. Sinan bu gelişmeler karşısında kısa bir süre sessiz kaldı. Sonra dayanamadı ve ortaya çıktı. Bebek yüzlü popçu Bebek’te esmer bir güzelle objektiflere takılmış. Arabasının arka koltuğunda sevgilisiyle oturan şarkıcı fotoğrafçıları fark edince "Çekiyorlar hızlı git" diye sözüm ona şoförüne talimat vermiş. Bu numara artık o kadar bayatladı ki ufak doğransa kuşlar bile yemez. Muhabirlerin 7/24 nöbet tuttukları bir bölgeye araçlarıyla dalıyorlar. Flaşlar patlamaya başlayınca saklanıp aman kaçalım diye panik yapıyorlar. Allah bilir tanıdıkları magazincileri arayıp önceden orda olacakları zamanı veriyorlar. Bazı gazetelerin attığı başlıktaki gibi buna "Ebru’yu çabuk unuttu" filan denmez. "Sinan’ın misilleme reklam turu" denir!

Haberin Devamı

MEGASTAR İLE MEGA YENGENİN MEGALARI

Megastar Tarkan ile eşi Pınar Dilek 5 yıldır Mega aşk yaşamış. Mega evlilik öncesi ilişkilerini medyadan gizlemeyi başarmışlar. Tarkan kadar ünlü birinin bunu o kadar uzun süre saklayabilmesi çok zor. Megastar’ın Mega başarısı olmalı. Açıkhava konserlerinde eşini en önden izleyen Pınar Dilek’e muhabirler "Mega Yenge" diye hitap etmiş. Megastar, Mega Yenge, Mega Başarı, Mega Aşk, Mega Evlilik. Onlar ermiş megaya biz çıkalım kereviz ağacına!

Haberin Devamı
DİĞER YENİ YAZILAR