Kerem Bursin’i boşuna harcamışlar

Sevgilisi Serenay Sarıkaya ile oynadıkları jean reklamında medyatik ilişkileriyle markanın önüne geçiyorlar diye Kerem Bursin’i değiştirdiler. Serenay’a eşlik etmesi için 22 yaşında Macar bir model buldular. Yeni reklam filminde Serenay’ın rol arkadaşı Barbara Palvin oldu. İkisinin bir uyum içinde olduğu söylenemez. Barbara Türkçe bilmediği için dilsizi oynuyor. Serenay da şirin olmak için anlamsız laflar ediyor. Bir şeyi değiştireceksen daha iyisini yapacaksın. Kötüsünü değil. Kerem Bursin’i boşuna harcamışlar!

Sanatçıların baş döndüren bayram trafiği

Bayram geceleri turistik mekanlarda inanılmaz bir sanatçı trafiği yaşanıyor. Örneğin dün gece Belek’te konser veren Sibel Can bu akşam Side’de, Selami Şahin Kuşadası’nda sahne alıyor. Selami Şahin dün geceki Bodrum Antik Tiyatro’daki gösterisinden geliyor. Aşkın Nur Yengi ise bu akşam Side’de iki kardeş otel arasında mekik dokuyor. ‘O Ses Türkiye’ jürisinden affını isteyen Ebru Gündeş haklıymış. Televizyona ayıracak vakti yok. Bayram’ın ikinci günü Side’deydi, yarın akşam Belek’te sahneye çıkacak.

Haberin Devamı

Yıldız Tilbe yarın Antalya’da hayranlarıyla buluşacak. Bayram’ın ilk günü Ricky Martin Antalya’yı, ikinci günü Hadise Kıbrıs’ı salladı. Böylece bir Bayram daha ekstralardaki sanatçıların baş döndürücü trafiğiyle geçip iki gün sonra son buluyor. Hepimize geçmiş olsun!

Üzüldüğüne değmez sevgili Şehrazat

Söz yazarı Şehrazat yetenekli olduğu kadar prensip sahibi kadın. İşine, emeğine haklı olarak özen gösteriyor. Eserlerinin değerinin verilmesini istiyor. Yerlerde sürünmesine kayıtsız kalamıyor. Şehrazat, şarkılarını izinsiz yayınladığı iddiasıyla yapımcı Acun’a dava açmış. Ünlü televizyoncunun kanalındaki yarışma programlarında şarkılarının detone olarak seslendirmesinden üzüntü duyuyormuş. İzlediğinde tüyleri diken diken oluyormuş.

Şehrazat yerden göğe kadar haklı. Memlekette artık yetenek kalmadığı için ekrana çıkan amatörleri dinlerken rahatsız olması çok normal. Bırakın amatörleri piyasadaki profesyoneller arasında bile Şehrazat’ın eserlerini şu anda hakkını vererek okuyabilecek çok az isim bulunuyor. 64 yaşındaki Ankaralı hayırsever bestekar Acun’a dava açmak konusunda ise fevri davranmış. Benim bildiğim ve tanıdığım Acun kimsenin hakkını yemez. Özellikle Şehrazat gibi ülkemizin gururu olmuş efsane sanatçılara saygısı vardır. Gözünden kaçmıştır.

Haberin Devamı

Eminim işin maddi tarafını fazlasıyla telafi eder. Ama şarkılarının detone seslendirilmesini önleyemez. O kadar çok yarışmacısı var ki hangi biriyle uğraşsın. Üzüldüğüne değmez sevgili Şehrazat. Acun ne yapsın? Sezen Aksu’lar, Ajda Pekkan’lar, Nilüfer’ler. Yetişmiyor artık. Tıpkı Şehrazat’ların yetişmediği gibi!

DİĞER YENİ YAZILAR