Valeye borçlu kalmak nasıl bir his?

Kenan İmirzalıoğlu Mayıs ortası, romantik bir düğünle evlendiği meslektaşı Sinem Kobal ile geçen akşam Yeniköy’de kebapçıya gitmiş. Yakışıklı oyuncu çıkışta direksiyonu eşine bırakıp arabada yanına kurulmuş. Ancak patlayan flaşlardan konsantrasyonu dağılmış, vale ücretini unutmuş. Kendisine hatırlatınca “Bir dahaki sefere çifte tarife uygularsınız” demiş. Valeler genelde paralarını almadan arabanızın anahtarını bile vermez. Adeta aracınızın camına yapışır. Ama ünlü bir çift olunca durum değişiyor. O zaman mekanda çalışan herkesin yelkenleri suya iniyor. Aslında gazetelerde onlarla aynı karede fotoğrafının çıkacağını bilse vale para mara da istemezdi. Ama şimdi “Ya izinli olduğumda gelirlerse, ya duble ödeme yapmayı unuturlarsa?” diye kara kara düşünüyordur. Hiç başıma gelmedi. Valeye borçlu kalmak! Nasıl bir his acaba?

Yenilenmiş Işın’dan sonra sıra Fatih Ürek’te

Işın Karaca mide küçültme ameliyatıyla zayıflayan ünlülerimizden. Güçlü sesiyle tanınan şarkıcı iki yılda toplam 45 kilo vermiş. Şimdi 60 kilo civarındaymış. Bildiğiniz gibi aynı yöntemle zayıflayan bir başka ünlü şarkıcı da Fatih Ürek. Fatih kiloluyken Işın gibi objektiflerden kaçmaz havlulara sarılmazdı. Bodrum plajlarında göbeğini içeri çekip slip mayosuyla dolaşırdı. Fazlalıkları eridi, şimdi ortalıkta yok. Işın’dan sonra artık sıra slip mayolu Fatih Ürek’te!

Haberin Devamı

Ken Kenan ve Barbi Beren’in aşkı...

Popçu Kenan Doğulu ile oyuncu Beren Saat, 2 yıl önce Hollywood yıldızlarına yakışır bir şekilde evlenmişti. Malibu kumsalında rüya gibi bir düğünle dünya evine girmişti. O günden beri Kenan’ın “Tencere Kapak” şarkısındaki gibiler. Bodrum’da tatildelermiş. Suyun içinde uzun uzun öpüşmüşler. Sonra yine el ele evlerine dönmüşler. Nazar değmesin... 55 yıldır büyük aşk yaşayan Ken ile Barbi bebekler bile onlar kadar birlikte olamıyor. Raflarda ayrı ayrı satılıyor. “Ken” Kenan ile “Barbi” Beren’in aşkı dolu dizgin devam ediyor!

DİĞER YENİ YAZILAR