Yenikapı ünlüler teknesi

Yenikapı’da yapılan ‘Demokrasi ve Şehitler Mitingi’ gerçekten muhteşem oldu. Yazın en sıcak ve nemli günlerinden biri olmasına rağmen milyonlarca insan miting meydanını hınca hınç doldurdu. İğne atsan yere düşmez bir durum vardı. Halk meydanda etrafını saran kalabalık ve sıcakla boğuşurken mitinge katılan ünlü isimler özel bir tekneyle püfür püfür deniz havası alarak Yenikapı’ya gelmiş. ‘Sanatçılar Gemisi’ adı verilen tekne Boğaz’ın en lüks otellerinden Four Seasons’ın önünden kalkmış.

İbrahim Tatlıses’inden Gülben Ergen’ine, Halit Ergenç’inden Yavuz Bingöl’üne, Murat Boz’undan Sibel Can’ına kadar sayısız ünlü teknede yerini almış. Kimi ‘Tekbir’ diye bağırmış. Kimi ‘Onuncu Yıl Marşı’nı çaldırmış. Hep birlikte ellerinde Türk bayrakları ‘Memleketim’ şarkısını söylemişler. Sonra Yenikapı’da kendilerine ayrılan özel bölümden kalabalığın içinde ezilmeden, itilip, kakılmadan mitingi izlemişler. Bu arada Gülben Ergen bir ara davalık olduğu sonra aynı jüride olmak için mecburen barıştığı Mustafa Sandal’la röportaj yapmış. Ferhat Göçer uzatmalı hayat arkadaşı Ömür Gedik ile birlikte yıllar sonra nihayet bir kare fotoğraflarının çekilmesi için isteyerek, gülümseyerek poz vermiş. Ne güzel. 7 Ağustos canım Türkiyem’in birlik, beraberlik, barış adına tertemiz bir geleceğe adım attığı gün olarak hatırlanacak. ‘Yenikapı Ünlüler Teknesi’ de kolay kolay unutulmayacak.

Haberin Devamı

Serdar Ortaç ateşle oynuyor

Serdar Ortaç genç ve güzel İrlandalı manken eşi Chloe Loughnan ile ilgili haberlerle gündeme gelmeye devam ediyor. Ünlü popçu son olarak “Benim hanım sarışın ve bu haliyle çok dikkat çekiyor. Karar verdim, itiraz etse de saçlarını siyaha boyatacağım” demiş. Serdar farkında değil. Dimyata pirince giderken evdeki bulgurdan olacak.

Akıllı bir erkek kadınının saçının rengine, şekline, kesimine asla karışmaz. Çünkü o kadın sonuçtan memnun kalmazsa sürekli erkeğini suçlar. Hayatı ona zindan eder. “Senin yüzünden...” diye başlayan şikayetlerinin, kinayelerinin sonu gelmez. Serdar eşinin saçı yerine ateşle oynuyor. Bıraksın Chloe sarışın kalsın. 1999 yılındaki popüler şarkısındaki gibi. Asrın Hatası’nı yapmasın!

Haberin Devamı

Paramparça kasabı Petekkaya

Sevgili Erkan Petekkaya’nın Beykoz’da ‘Mestet’ adında başarılı bir etçisi, ocakbaşısı var. Yani ünlü oyuncu kasapçılıktan anlıyor. ‘Paramparça’ dizisinde de belli oluyor. Erkan’a başrol arkadaşı hiç dayanmıyor. Önce Nurgül Yeşilçay’ın Gülseren karakteri 2. sezonun ortasında ölerek diziye veda etti. Sonra onun yerine gelen Şükran Ovalı’nın Ayşe’si sezon finalinde hayatını kaybetti.

Erkan’ın dizideki yeni partneri Mine Tugay olacakmış. Bakalım o ne kadar dayanacak? Kolay değil. Karşısında Paramparça Kasabı Petekkaya var!

DİĞER YENİ YAZILAR