En başarılı baharat kız: Victoria Beckham

Victoria’nın en büyük başarısı anne olup evliliğini koruması...

90’lı yılların sonlarında Spice Girls (Baharat Kızlar) dünyada fırtına gibi esti. Sonra biri hariç hepsi teker teker kayboldu. Aralarından sivrilen Victoria Beckham oldu. Ünlü İngiliz futbolcu David Beckham’ın 42 yaşındaki minyon eşi büyük işlere imza attı. Kendi markasını yarattı. İyi bir iş kadını olduğunu kanıtladı. Markası dünya çapında satılan bir ürün yelpazesine sahip. Şirketin piyasa değeri 300 milyon dolar. Victoria’nın en büyük başarısı ise bu imparatorluğu yaratırken 4 çocuk doğurması ve eşini kimseye kaptırmaması.

En büyük, “büyük baba” Mick baba

Efsane Rolling Stones gurubunun ele avuca sığmayan solisti Mick Jagger, 72 yaşına gelmesine rağmen hızından hiçbir şey kaybetmedi. 55 yıllık kariyeri boyunca çılgınca yaşadı, durmak nedir bilmedi. Biseksüel olduğu ve bu yılın başında hayata veda eden bir başka efsane müzisyen David Bowie ile bir zamanlar aynı yatakta yakalandığı iddia edildi. Birbirinden güzel egzotik eşleri, aşkları oldu. Aralarında ünlü mankenler Bianca Jagger ve Jerry Hall’un olduğu 5 farklı kadından 7 çocuk ve 5 torun sahibi oldu. Şimdi de 29 yaşındaki sevgilisi Melanie Hamrick’den sekizinci kez baba olacağının müjdesini aldı. Mick’in çocuklarının en küçüğü 17, en büyüğü 46 yaşında. Geçenlerde torunu Assisi Jackson onu torun çocuğu sahibi yaptı. Ya da büyük büyük baba. İşte onun için en büyük, büyük büyük baba.

Haberin Devamı

18 yaşındaki Kylie Janner hamile mi?

Kardashian familyasının 18 yaşındaki en genç üyesi Kylie Jenner’ın hamile olduğu iddia ediliyor. “Keeping Up With The Kardashian” reality şovunun yıldızı, 26 yaşındaki pop ve rapçi müzisyen sevgilisi Tyga’dan çocuk bekliyormuş. Annesi Kris Jenner durumdan memnun değilmiş. Kylie’nin Tyge ile olan ilişkisini tasvip etmiyormuş. Kylie’nin babası Bruce Jenner ise bir süre önce cinsiyetini değiştirmiş ve Caitlyn olarak hayatına devam etmeye karar vermişti. Onun kızının kararına itiraz edecek hali yok. Bu arada Kaitlyn hamile olmadığını söylüyor. Ama Hollywood’da dedikodu kazanı kaynıyor. Kardashian/Jenner Anonim Şirketi gündem yaratmaya devam ediyor!

Haberin Devamı
DİĞER YENİ YAZILAR