Megastar’ın Cuppa da Cuppa’sı

Tarkan’ın 6 yıl aradan sonra hazırladığı yeni pop albümü, yakında piyasaya çıkacakmış. Megastar ön tanıtım amacıyla ‘teaser’ olarak hayranlarına albümünden bir şarkı sunmuş. “Cuppa” adlı parçasını dijital müzik platformlarında eş zamanlı olarak sevenleriyle paylaşmış. Söz ve müzik Sezen Aksu’ya, düzenleme Ozan Çolakoğlu’na aitmiş. Yani Megastar her zaman olduğu gibi sektörün en iyileriyle çalışmış. Son derece hareketli ve tempolu şarkının sözlerinden bir bölümü ise şöyle:

Cuppa cuppa cuppa cuppa da cuppa cuppa

Bağıra çağıra bas bas

Sabaha kadar dans

Hey hey tayfa

Kalk kalk hadi durma

Hey hey tayfa

Hey hey tayfa

Dinleyenler sosyal medyada ikiye bölünmüş.

‘Dinledikçe seveceksiniz’ diyenler de varmış.

‘Olmamış’ diyenler de.

Renkler ve zevkler tartışılmaz.

Şarkıyı beğenirsin veya beğenmezsin.

Anlarım.

Ama ‘olmamış’ denmesini aklım almaz.

Ne demek olmamış?

Nesi olmamış?

Armut mu bu?

Megastar’ın Cuppa da Cuppa’sı

Ayrıca ‘’cuppa da cuppa’’ diye giden bir şarkıdan ne bekliyorsun? Duyan eğlensin, yerinde duramasın, kalksın dans etsin diye yapılmış. Olmuş mu olmamış mı diye üstünde uzun uzadıya düşünmek için değil. Megastar’ın Cuppa’sı.

Haberin Devamı

Bence cuk oturmuş!

Kız muhabbeti nasıl bir şeydir?
Merve Oflaz, ‘Survivor’ furyasının üne kavuşturduğu isimlerden. İlk katıldığı yarışmayı kazanma başarısını gösterdi. İkinci defasında yani ‘Best Of Survivor’da 7. haftada elendi. Bu arada yakaladığı şöhret sayesinde şansını oyunculukta denedi. ‘Muhteşem Yüzyıl’da Ayşe Hatun rolüyle dikkat çekti. Daha sonra ‘Eve Dönüş’ ve ‘Rengarenk’ isimli dizilerde başrolü üstlendi. Merve geçenlerde Bebek’te bir kafede bir kız arkadaşıyla koyu bir sohbet içindeymiş. Sohbete o kadar dalmış ki kendisini görüntüleyen foto muhabirlerini bile fark etmemiş. İki arkadaşı kaynatırken görenler ‘Merve arkadaşıyla ‘kız muhabbeti’ yapıyordu demiş.
Megastar’ın Cuppa da Cuppa’sı
Kız muhabbeti nasıl olur? Hal hatır sorduktan sonra ne konuşurlar? Dedikodu mu yaparlar? Erkekleri mi konuşurlar? İlişkilerinin durumunu mu anlatırlar? Dertlerini mi paylaşırlar? Yoksa azar azar hepsini birden mi yaparlar? Erkeklerin muhabbetinde ne konuştukları bellidir. Sadece bir konu vardır. O da sekstir. Onun için merak ettim. Kız muhabbeti nasıl bir şeydir?
Pat diye evlenmek
Ajda Pekkan, “Aşk kadınıyım. Ben kedime aşık oluyorum, yaşadığım her şeye aşık olabiliyorum. Güzelse eğer, değerse eğer, benimle örtüşüyorsa eğer yaşadığım her şeye aşık olabiliyorum. Şu anda bahçeme aşığım mesela” demiş. “Yarın bir gün ne yapacağım belli olmaz. Pat diye evlenebilirim” diye devam etmiş.
Megastar’ın Cuppa da Cuppa’sı
Bence sevgili Süperstar başta kendine sonra etrafındaki güzelliklere ve çok sevdiği kedilerine hatta şu andaki gibi bahçesine aşık olmaya devam etsin. Sihir bozulmasın. Keyfi kaçmasın. Çünkü pat diye evlenen, Küt diye boşanıyor!

Haberin Devamı
DİĞER YENİ YAZILAR