Sevemez kimse eşini Musti kadar

Mustafa Sandal zekasını son derece iyi kullanan popçularımızdan. Popstar olabilme, kalıcı bir üne erişmesi kolay olmadı. Sektör acımasız, rekabet fazlaydı. Ancak sevgili Musti hem çok çalıştı hem de uyanık davrandı. Doğru işler yaptı, sesindeki eksiklerini farklı yetenekleriyle kapattı. Popüler ve dillerden düşmeyen parçalar yaptı. Herkesin anlayacağı şekilde şarkı sözleri yazdı.

‘’Onun arabası var güzel mi güzel, şoförü de var özel mi özel’’ dedi. ‘‘Bu kız beni görmeli, bana kazak örmeli’’ dedi. İşi bitirdi! Eski radyoculardan olduğu için de medyaya karşı nasıl davranılması gerektiğini daima bildi. Hakkında yanıltıcı veya olumsuz haberler çıkmasına hiç fırsat vermedi. Musti, güzeller güzeli Boşnak ve Sırp şarkıcı eşi Emina’ya olan aşkını anlatmış. “Evleneli 8 yıl oldu. Aşkımız ilk gün ki gibi. Heyecan, tutku hiç bitmedi. Emina doğum yaptıktan sonra daha çekici oldu. Karıma bakmaya vallahi doyamıyorum’’ demiş. Ne kadar güzel! Bu devirde bu kadar uzun süre karısına hayran kalan koca az bulunur. Olayı çok sevilen bir şarkının sözleriyle melodik olarak özetleyebiliriz. “Sevemez kimse seni. Benim sevdiğim kadar. Sevgilim sen olmasan yaşamak neye yarar? Her gün seni düşünür her an seni yaşarım. Seni sevmekten değil kaybetmekten korkarım” Sevemez kimse eşini, Musti’nin sevdiği kadar!

Haberin Devamı

Sevemez kimse eşini Musti kadar

Tek bir sultan var adı da Türkan

Melike İpek Yalova, 32 yaşında güzel bir dizi oyuncusu. Hayranı olduğu Türk sinemasının sultanı Türkan Şoray’a benzemek istemiş. Saç ve makyaj şeklini değiştirmiş. Dudaklarına silikon enjekte ettirmiş. Sonunda Yeşilçam’ın Sultanı’na tıpatıp benzemiş. Tek bir fotoğrafta olabilir. Ama devamını getirmesi zor. Saçını, makyajını, dudağını değiştirmekle ünlü birini andırabilirsin. Ancak bu andırmaktan öteye gitmez. Sürekli öyle dolaşacak halin yok. Hayat bir başkasına benzemeye çabalamakla geçmeyecek kadar kısa. Sonunda “Aaa yeter bununla mı uğraşacağım?’’ deyip özenmeyi bırakırsın. Özüne, doğal haline döner rahatlarsın. Onun için bunlar magazine haber olmak için yapılan geçici şeyler.

Haberin Devamı

Gözleri ömre bedel. Her zaman rakipsiz. Tek bir Sultan var. Adı da Türkan!

Sevemez kimse eşini Musti kadar

Abrakadabra Atiye

Şarkıcı Atiye hayranlarına bir sürpriz hazırlıyormuş. Genç popçu ‘Bana Git De’ isimli projede ünlü olmak için Doğu’dan İstanbul’a kaçmayı hedefleyen taşralı bir şarkıcıyı canlandırıyormuş. Urfa, Elazığ, Tunceli ve İstanbul’da çekilen film Eylül ayında vizyona girecekmiş. 27 yaşındaki Atiye’nin annesi Hollandalı, babası Türk. Almanya’da doğmuş. ABD’ye taşınmış. Hayatının büyük bölümünü gurbette yaşamış. Sonra Belçikalı Hadise gibi Türkiye’de üne kavuşmuş. Atiye’nin taşralı bir karakteri canlandırması için sihir yapması gerekiyor. Öyle bir şarkısı da var. Abrakadabra Atiye!

Sevemez kimse eşini Musti kadar

DİĞER YENİ YAZILAR