Deniz Seki’nin çilesi kendine yeter artar...

Deniz Seki’nin nişanlısı Faruk Salman’ın gecelerde kadınlarla eğlenirken fotoğraflanması ile ayrılık iddiaları ortaya atıldı ama iddialar asılsızmış...

Deniz Seki hapishanede özgürlüğüne kavuşacağı günü dört gözle bekliyor. Arada basın mensuplarına kendi iç dünyasını yansıtan dokunaklı mektuplar yazıyor. Deniz cezaevinde kendine sürekli meşgale aradı. “Deniz’in Dibi” adını verdiği bir kitap bile yazdı. Müzikten kopmamak için besteler yaptı. Arada bir de medyada hakkında çıkan haberlerle uğraşmak zorunda kaldı. Son olarak nişanlısı Faruk Salman’ın bir eğlencede kadınlarla çekilen fotoğrafından sonra ikilinin ayrıldığı iddialarıyla yüz yüze geldi. Neyse ki Deniz’in nişanlısı basın danışmanı aracılığıyla duruma açıklık getirdi. “Deniz Seki ile ayrıldığımız doğru değildir. Fotoğraftaki bayan öz yeğenimdir. Aile arasında yapılan doğum gününde çekilmiştir. Evli ve 2 çocuk annesidir” dedi. Söz konusu fotoğrafta yanında 3 kadın olduğu için kendisinin öz yeğeni hangisi pek anlaşılmasa da hiç önemli değil. Deniz Seki’nin çilesi kendine yeter. Bir de yeğenlerle uğraşacak hali yok!

Gökten yağmur yağdı

Galatasaray’ın reyiz lakaplı emektar futbolcusu Sabri Sarıoğlu’nun eşi Yağmur, Caner Erkin’den ayrıldıktan sonra ortalıkta fazla gözükmeyen Asena Atalay’ın yerini aldı. Magazin basınına her geçen gün daha çok malzeme vermeye başladı. Yağmur, şimdi de sosyal medya fenomeni yanından ayırmadığı kankişi Kerimcan Durmaz, kardeşi Yaprak ve futbolcu Gökhan Gönül’ün eşi Hatice ile Las Vegas’a gitmiş. Kankişleriye bol bol gezip selfieler çekmiş. Derken aynı zamanda pilot olan Yağmur’a bunlar monoton gelmiş. Adrenalin tutkunu olduğunu söyleyip bir binanın 108. katından yani 260 metreden kendini aşağı bırakarak ‘sky jumping’ yapmış. Ne diyelim? Sabri sağdan ortaladı. Gökten Yağmur yağdı!

Haberin Devamı

Özcan Deniz’in espri anlayışı

Özcan Deniz kariyerine türkücü olarak başladı. Sonra dizilerde ve filmlerde oyunculuğu denedi. Sonunda kankası Mahsun Kırmızıgül’e özenip sinemacı oldu. Özcan Bey ayrıca yıllar önce Cem Uzan’ın kanalında kendi adını verdiği bir talk şov da yapmıştı. Baştan aşağı beyazlar giyer, espri yapmakta zorlanır, konuşacak laf bulamadığında stüdyodaki konuklara döner ‘Alkışşş’ diye haykırıp birden şarkı söylemeye başlardı. Özcan Bey, geçen gün seri katil Atalay Filiz’e benzeyen birini bulup espri olsun diye çektiği selfie ile gündeme geldi. Ancak gelen tepkiler üzerine paylaşımını sildi.

Haberin Devamı

Cennet dünyada bir yer: Dalyan

Dalyan, Muğla sakin, sessiz, huzurlu, olağanüstü doğası olan havası tertemiz bir yer. Bodrum, Çeşme gibi değil. Kalabalık, gürültü yok. Trafik sorunu yok. Fiyatlar uçmamış. İstanbul’dakinin dörtte birine geçinirsiniz. Bu sezon İngiliz, Alman, Hollandalı tek tük turist var. Onlar da zaten artık Dalyan’ın yerlisi olmuş vaziyette. Günübirliğine İztuzu Plajı’na deniz kaplumbağalarını yüzmek isteyen, mavi yengeçleri merak eden yerli turistler geliyor. O kadar. Yıllar önce Bali, Endonezya’ya gittiğimde yeşilliğine, tabiatın el değmemiş güzelliğine hayran kalmıştım. Boşuna oralara seyahat etmişim. Dalyan’ın, Bali’den eksiği yok fazlası var.

DİĞER YENİ YAZILAR