Ah Tarkan vah Tarkan

Ah Tarkan vah Tarkan

Tarkan’ın 4 yıllık sevgilisi Pınar Dilek ile Almanya’nın Köln kentindeki düğününden fotoğrafları görünce nedense içim cız etti. Megastar bugüne dek hep ulaşılmazdı. Onu yakından görebilmek için konserlerine gitmek gerekirdi. Sahneden binlerce hayranına şarkılar söyler onlar için dans ederdi. Milyonlarca hayranı kliplerini izleyerek, kasetlerini dinleyerek yetinirdi. Sonra evlendi. Botanik bahçesindeki düğününde sadece eşi için şarkılar söyledi. Eşinin gözlerinin içine bakarak ‘’Oynama Şıkıdım Şıkıdım’’ dedi. ‘’Hepsi senin mi?’’ diye seslendi ve onu kollarına alıp dans etti. ‘’Hangi şarkımı istersen karıcığım?’’ diye sordu. Eşinin isteği üzerine ‘Dudu Dudu’yu söyledi.

Yine onun gözlerinin içine bakarak ‘’Ana sütü gibi tertemiz’’ bölümünü defalarca tekrarladı. Sizi bilmem ama milyonların sevgilisi Tarkan’ın düğündeki hali bana fazla romantik geldi. ‘’Karıcığım’’ demesi bile tuhafıma gitti. “Ah Mary, Vah Mary” filmi gibi bir durum. “Ah Tarkan Vah Tarkan”

Ah Tarkan vah Tarkan

Ezber bozan bir aşk filmi

‘Asmalı Konak’ reyting rekorları kıran efsane bir diziydi. Televizyona onun kadar popüler olan bir dizi çok az geldi. Mahinur Ergun ve rahmetli Meral Okay’ın senaryosu harikaydı. Çekimlerin yapıldığı köşk muhteşem, hikayenin geçtiği Kapadokya’nın manzarası büyüleyiciydi. Seymen Ağa rolündeki Özcan Deniz ile aşkı Bahar’ı canlandıran Nurgül Yeşilçay’ın da kimyası tutmuştu. Deneyimli yapımcı Abdullah Oğuz akıllılık etti. Seyman Ağa’ya dizi ağalarının başarılı dublajcısı Volkan Akyılmaz’ın sesini verdi. Çağan Irmak’ın yönetmenliğindeki dizi 2 sezon sürdü. 54 bölüm sonunda tam zamanında ve tadında bitti.

Haberin Devamı

Özcan Deniz ile Nurgül Yeşilçay bu kez ‘’İkinci Şans’’ adında bir sinema filminde buluşmaya karar vermiş. Ezber bozan bir aşk filmi olarak lanse edilen filmin çekimleri yakında başlıyormuş. Özcan Deniz filmin senaryosunu 7 yıl önce yazdığını, ana karakterlerin uygun yaşa gelmesini beklediğini söylemiş. Aradan 13 yıl geçti. Özcan, Nurgül, değişti. Hayran kitleleri olgunlaştı. Dilerim ezber bozan bir aşk filmi diye yola çıkıp Asmalı Konak efsanesini bozmazlar!

Haberin Devamı

Survivor diye gitti Robinson oldu

Ah Tarkan vah Tarkan

Oyuncu, sunucu Yunus Günce, ‘Survivor’ yarışmasında tam bir Robinson Crueso’ya döndü. Tipi değişti. Bir deri bir kemik kaldı. Konuşmaları, davranışları, elinde palasıyla adanın kırk yıllık yerlisi gibi oldu. Yarışma bittikten sonra onu orda bıraksalar şikayetçi olmaz hatta mutlu bile olabilir. İngiliz edebiyatçı Daniel Defoe’nun 1719 yılındaki romanının gerçek hayattaki Robinson Cruseo’su artık bizim Yunus Günce.

‘Ünlüler Çiftliği’ne de katılmış tezek yakmıştı. Ama doğrusu kendini bu kadar kaptırmamıştı. Hey gidi Yunus hey.‘Survivor’ diye gitti Robinson oldu!

DİĞER YENİ YAZILAR