Arda’dan overdoz olmak

Arda’dan overdoz olmak

Futboldaki ulusal gururumuz Arda Turan’ı ülkece çok seviyoruz ancak izin verin de birazcık özleyelim!

Arda Turan son derece sempatik, karizmatik, başarılı ve popüler bir futbolcu. İyi bir Galatasaraylı olmasına rağmen herkes tarafından seviliyor. Futbolda ulusal gururumuz olarak bizi Avrupa’da ve tüm dünyada temsil ediyor. Maçlarını izlemek için Barcelona’ya her hafta turlar düzenleniyor. Kendisi de her bulduğu fırsatta memlekete gelip hasret gideriyor.

Bu nedenlerden dolayı Arda hem orda hem burda ne yapsa gündem oluyor. Ancak her şeyde olduğu gibi Arda konusunda da ölçüyü kaçırmış vaziyetteyiz. Magazin sayfalarında Arda, reklamlarda habire Arda, belgeselllerde Arda, milli maçlarda Arda, Bayrampaşa’da Arda, İspanya’da Arda, içimiz dışımız Arda oldu. Fenalık geldi bıktık artık diyemiyorum çünkü onu gerçekten ülkece çok seviyoruz. Ama Arda’dan overdoz olduğumuz bir gerçek. Ne olursunuz izin verin de birazcık özleyelim!

Acun Usta’dan tek programda birincilik

Televizyon dünyamızın usta ismi Acun reyting işini biliyor. Kendi kanalındaki tek bir programla birinciliği yakalamış. Onun haricinde ilk 100’de başka bir programı pek yok. Bir tek Survivor yarışması sürekli ilk iki sırada yer alıyor. Yeni başlayan O Ses Çocuklar ise ilk 20 içinde kendine zar zor yer bulabiliyor. Nurella’nın stil yarışması o kadar gerilerde ki tam olarak kaçıncı sırada olduğunu bulmak için listeye pür dikkat bakmanız gerekiyor. Bir de ilk 50 sıranın en sonlarında Magazin adlı bir programı var. O kadar. Başka hiçbir program yok! Tek bir programla ekranda birinciliği kazanmayı da ancak Acun Usta başarabilirdi!

Haberin Devamı

Arda’dan overdoz olmak

Fashion by Hande

Fashion One TV geçen akşam bir ödül töreni düzenlemiş. “Yılın En İyi Giyinen Pop Müzik Kadın Sanatçısı” ödülünü Hande Yener’e vermiş. Hande iyidir, güzeldir, hoştur, başarılıdır ama giyim zevki konusunda ezeli rakibesi Demet Akalın’dan pek farkı yoktur. Yani al Hande’yi vur Demet’e giyimde göze hoş gelen güzel bir tarz ortaya çıkmaz.

Fashion One TV yılın en iyi giyineni diye Hande Yener’i seçtiyse diğer popçular acil olarak kendilerine profesyonel bir stil danışmanı bulmaları gerekiyor. Yoksa bundan sonrası sürekli yokuş aşağı. Hande’nin tarzı da “Fashion by Hande” oldu ya, Fitness dergisinin Şahan Gökbakar’a ödül vermesi yakındır.

Haberin Devamı

Arda’dan overdoz olmak

Burcu’nun formunun sırrı

Burcu Esmersoy formunu nasıl koruduğunu anlatmış. 15 yıldır beyaz ekmek yemiyormuş ve mutfak alışverişi yapmıyormuş.

“Formunuzu korumak için mutfak alışverişi yapmayın. Onun yerine kendinize güzel ayakkabılar,bluzlar,kıyafetler alın” diye bir tavsiyede bulunmuş. Keşke bütün kadınlar Burcu kadar şanslı olsa. O zaman hiçbiri markete gidip alışveriş yapmaz.

O butik senin bu butik benim bütün gün dolaşır. Burcu’nun dediği gibi üstüne başına ciciler alır. O zaman evlerine dönmelerine de gerek yok. Çünkü nasılsa eşleri onlardan hemen boşanır. Burcu tüm samimiyetiyle formunun sırrını paylaşmak istemiş. Ama hemcinslerinin kendisi gibi olamayacağını düşünememiş.

DİĞER YENİ YAZILAR