Biri gitmiş ötekinin haberi yok

Manken Ebru Şallı uzatmalı sevgilisi canım Türkiyem’in olgun Justin Bieber’ı Sinan Akçıl’ı meğer 20 gün önce terk etmiş. İddiaya göre pilatesçi Ebru, Sinan şehir dışındayken evine gidip kendisine ait ne var ne yoksa toplamış. Aynı gün cep telefonunun numarasını da değiştirmiş. Ebru Şallı, Sinan ile olan medyatik ilişkisinin kendisini yorduğundan şikayetçiymiş. Neden yorgun düştüğünü anlamak zor. Bunca zamandır birlikte olmalarına rağmen ortalıkta beraber görünmüyorlardı. Yıllar önce bir ödül töreninde sahne alan Sinan’ın en ön sıradaki sevgilisi Ebru’nun alnına bir öpücük kondurmasından sonra ünlü çifte bir daha yan yana rastlanmadı.

Ebru bir erkek çocuk doğurmaktan, adını Sinan koymaktan bahsetti. Sinan bu konuyla hiç muhatap olmayıp müjdeyi duymamazlıktan geldi. Şimdi de Ebru pılısını pırtısını toplayıp Sinan’ı terk etti diye bir haber çıktı. İyi ki de bizim ‘Makaron’ yazdı. Yoksa Sinan’ın olup bitenlerden yine haberi olmayacaktı. Buna ne derler biliyor musunuz?

Biri gitmiş, ötekinin haberi yok!

Haberin Devamı

Asena Caner’in nikah şahidi olsun

Caner Erkin ile magazin dünyasının gözdelerinden eski eşi Asena Atalay ayrıldıktan sonra da birlikte gündeme gelmeye devam ediyor. 5 yıl evli kaldılar sürekli olarak konuşuldular. 2 ay önce boşandılar hala konuşuyorlar. Bunda sessiz kalmayı tercih eden Caner’in değil ama resmini magazin sayfalarında görmeyi çok seven ve alışan Asena’nın payı büyük. Olur olmaz sorulara cevap veriyor. “Caner evlenirse tabii ki düğününe giderim’’ gibi laflar ediyor. Bence sadece düğününe gitmekle kalmasın eski eşinin nikah şahitliğini de yapsın. Sonuçta Caner’i en iyi o tanıyor.

Huyunu, suyunu, tahammül noktasını, nasıl idare edilmesi gerektiğini biliyor. Fenerbahçeli milli futbolcunun bir kez daha dünya evine girmesi halinde yeni eşe en doğru nasihatı eski eş olarak kendisi verebilir. Onun için Asena, Caner’in olası bir düğününde konuklar arasında kaybolmasın. Defalarca ve günlerce manşet olmak istiyorsa aynı zamanda nikah şahidi olsun!

Wilkommen Fraulein Wilma

Alman oyuncu Wilma Elles Türk vatandaşlığına geçmiş. Sevincini ‘’Ne mutlu Türk’üm diyene’’ diye dile getirmiş. Cumhurbaşkanımıza ve Başbakanımıza teşekkür etmiş. Wilma, ülkemizde ‘’Öyle Bir Geçer Zaman Ki’’ dizisiyle üne kavuştu. Nurgül Yeşilçay gibi deneyimli bir Türk oyuncunun yapamadığını başardı. Kötülükleri dillere destan Ali Kaptan rolündeki Erkan Petekkaya ile başa çıktı.

Haberin Devamı

2011 Avrupa Kalite ve 2012 Wold Consumer Ödüllerinde ‘En İyi Kadın Oyuncu’ unvanını kazandı. Bu arada Köln Üniversitesi Siyaset Bölümü’nde İslâm Bilimleri’ni birincilikle bitirdi ve Türk sevgilisinden ikiz çocuk sahibi oldu. Daha ne yapsın? Türk vatandaşlığına Willkommen Fraulein Wilma!

DİĞER YENİ YAZILAR