Metrobüs milyonerleri

Barcelona’ya rekor ücret karşılığı transfer olan Arda Turan, İstanbul’a geldiğinde metrobüse bindi selfie çekti. Şarkıcı İzzet Yıldızhan metrobüsü çok sık kullandığını söyleyen ünlülerimizden. ‘’Kasketimi takıp metrobüse biniyorum’’ diyor. Fenerbahçeli futbolcu Raul Meireles’in ailesiyle birlikte metrobüse binmesi büyük olay oldu.

Basında fotoğrafının çıkmasını ve aslında halktan biri olduğunu ilan etmek isteyen ünlüler için metrobüsde çekilen fotoğraflarını paylaşmak yetiyor. Özellikle terör korkusuyla milletin toplu taşıma kullanmaya çekindiği bir dönemde metrobüsde ünlü isimleri görmek insanların içini herhalde biraz olsun rahatlatıyor. Ne kadar ünlü, ne kadar varlıklıysa metrobüse binmesi o kadar anlamlı oluyor.

Başta Diva Bülent Ersoy, nam-ı diğer Bülent Abla ya da kısaca Babla olmak üzere Ajda Pekkan, Hülya Avşar, Sibel Can, Kenan İmirzalıoğlu, Kıvanç Tatlıtuğ, Tarkan, Acun ve Cem Yılmaz’ın da metrobüse binmelerini dört gözle bekliyoruz. 2009 yılında aday olduğu 10 dalın sekizinde Oscar ödülü kazanan unutulmaz Hint filmi ‘Slumdog Millonaire’ Hollywood’a bir zamanlar damgasını vurmuştu. ‘Metrobüs milyonerleri’ de İstanbul ulaşımına damgasını vurmaya başladı. Bollywood’un efsane ismi Raj Kapoor’un ‘Avare’ filmindeki şarkısındaki gibi. ‘Avaremu’ Na nana na!

Haberin Devamı

Telefon ile arkadaşlık hizmeti

RTÜK, Gülşen’in ‘Dan Dan’ şarkısına çektiği klibe uyarı cezası vermiş. Raporunda ‘’Kırmızı mayoya benzeyen kıyafetiyle bedenini cesurca sergileyen şarkıcının yatağın üzerindeki davranışları, telefon ile arkadaşlık hizmeti veren kadınların reklamına benzemektedir’’ diye yazmış. Güzel ve başarılı popçu da bunun üzerine isyan etmiş. Raporda geçen ifadeleri ve benzetmeyi kabul edilemez bulduğunu söylemiş. Benim takıldığım nokta radyo ve televizyon üst kurulundaki yetkililer telefon ile arkadaşlık hizmeti veren kadınların reklamını nerden biliyor ve ne zaman izlemiş? Acaba hangi kanalda gördüler? Mustafa Keser, ‘Alo ne koyim?’ diye program yaptığında akıllarından geçeni merak ediyorum doğrusu. Gülşen hiç kızmasın, üstüne alınmasın. Sonuçta kliplerinde parçanın konusuna göre değişik karakterleri canlandırıyor. Kendisini oynamıyor.

Haberin Devamı

RTÜK resmi makam olduğu için yine sözlerini dikkatli seçmiş kibarlığını bozmamış. ‘Telekız’ kelimesini telaffuz etmeden ‘telefon ile arkadaşlık hizmeti’ veren kadınlar diye adlandırmış. Daha ne yapsın?

Hayran dediğin Araplar gibi olur

“Oyunbozan’’ adlı yeni bir dizinin çekimlerine başlamışlar. Nisan ayında ekranda olacakmış. Başrollerde Tuvana Türkay ile Barış Kılıç oynuyormuş. Ortadoğudan gelen hayranları sete girebilmek için ellerinden geleni yapıyormuş. Nerden öğrendiler de geldiler? İnanılır gibi değil. Hayran dediğin Araplar gibi olur!

DİĞER YENİ YAZILAR