Aşk dediğin budur işte

Murat Boz’un Instagram’da 3.8 milyon takipçisi varmış. Ancak ünlü popçu kimseyi takip etmiyormuş. Havaya bakar mısınız? Ülke nüfusunun yüzde beşi merak edip seni takibe almış. Sen bir kişiyi bile takip edecek kadar ilginç bulmuyorsun. Ta ki aşık olana kadar. Murat Boz aşık olmuş. Büyük aşk yaşamaya başladığı oyuncu Aslı Enver’i Instagram’da takip etmeye başlamış. Kimbilir bu Aslı için ne büyük bir gurur, ne tarif edilmez bir mutluluktur.

Murat ona iki dakikada bir ‘Seni seviyorum, sana deli gibi aşığım’ dese bu kadar etkileyemez, bu kadar sevindiremez. Devir değişti. Aşklar artık bakışlarla, mektuplarla, şiirlerle, kulağa fısıldamalarla yaşanmıyor. Sosyal medyada başlıyor, yaşanıyor ve sona eriyor. Instgram’da bir tek ve sadece onu takibe mi aldın? Aşk dediğin budur işte!

52 Purple Rose

DC Comics’in ‘52’ adında doğa üstü DC evrenindeki süper kahramanlarla ilgili bir çizgi romanı vardır. 52’de yılın her haftası farklı bir hikaye anlatılır. Süperman, Batman, Wonder Woman geçici olarak kostümlerini rafa kaldırmıştır.

Haberin Devamı

Onların yerini Adam Strange, Animal Man, Batwoman, Lex Luthor, Steel, Booster Gold gibi karakterler almıştır. Bu seneki ‘Survivor’ yarışmasında da bir süperkahraman var. 52 yaşındaki şarkıcı Yılmaz Morgül. Yarı yaşındaki yarışmacıları en zor oyunlarda geride bırakıyor. Kendisiyle akılları sıra dalga geçmeye çalışanlara keskin ve manidar bakışlar fırlatıyor. Şimdi takmışlar yaşına.

‘34’üm demiş de 52 çıkmış. Bilmiyorlar ki süperkahramanlar her zaman gerçek kimliklerini saklar. Spiderman Peter Parker, Süperman Clark Kent, Batman Bruce Wayne olarak toplum içinde dolaşır. Yılmaz Morgül de yaşını saklamış. Adaya maskesiyle gidecek değildi ya. Onun yerine siyah çerçeveli gözlüğü ve kırmızı bandanasıyla kendisini kamufle ediyor. Gerçek yaşını söylemiş olsaydı süper kahraman olduğunu zaten herkes anlardı.

Ama bir tektaş değil

Manken Özge Ulusoy’a sevgilisi Hacı Sabancı doğum gününde değerli bir Rolex marka saat hediye etmiş. Ne kadar güzel. Ancak Özge’nin beklentisi bence farklıydı. Kızcağız artık evlilik istiyor evlilik. Saat tamam pahalı, mahalı ama, bir tektaş değil!

Haberin Devamı

Adele’in tek isteği yetmedi

Grammy Ödülleri gecesi Adele ‘All I Ask’ (Tek İstediğim) adlı şarkısını söylerken teknik bir arızanın kurbanı oldu. Sesi gitti geldi. Kulaklığından kendini duyamadı. ‘’Adele bile detone oluyormuş’’ dedirtti. Başkası olsa paniklerdi.

Ama İngiliz şarkıcı güçlü yorumu sayesinde performansını alkışlar içinde bitirdi. Başına gelecekleri bilseydi Adele’in şarkısının ismi gibi tek isteği kendisine sahnede eşlik edecek bir piyano olmazdı. “Bir de çalışan bir mikrofonla kulaklık rica edeceğim’’ derdi. Adele’in tek isteği yetmedi!

DİĞER YENİ YAZILAR