Nurella AVM

Ülkemizde açılan alışveriş merkezlerinin sonu gelmiyor. Eczaneler gibi sanki yanyana konuşlanmış AVM’ler bulunuyor. Hepsi büyük yatırım gerektiriyor. Bazıları tutuyor bazıları tutmuyor. AVM’lerin popülaritesi sadece nerde açıldıklarıyla sınırlı değil. İçlerinde tanınmış markaların mağazalarının olması bir avantaj. Mekanın ferah, yemek ve eğlence alanlarının cazip, park yerlerinin giriş ve çıkışının rahat olması büyük önem taşıyor.

Bir AVM’nin her açıdan ideal olması zor. Şayet iki ayaklı ve yürüyen bir AVM değillerse. Hiç öyle şey olur mu diyeceksiniz. Olur! Modacı Nur Yerlitaş, nam-ı diğer Nurella, televizyonda bir stil yarışmasında jüri üyeliği yapıyordu. Tatlı dili, iri gözleri ve cilveli bakışlarıyla çok seviliyordu. Televizyondayken haftada 40 bin lira kazanıyormuş. Şimdi AVM’leri dolaşıyor hanımlarla sohbet ediyor, şık giyinmenin sırlarını paylaşıyormuş. O parayı 1 saatte kazanıyor diyorlar. Üstelik kira, elektrik, reklam, gelir paylaşımı masraflarının hiçbiri yok. En kazançlı alışveriş merkezi. Nurella AVM!

Haberin Devamı

Ekranın ideal çiftleri

İzleyicilerin ekranda görmeye alıştıkları popüler çiftler var. Tutan dizilerde birlikte rol alan oyuncular hafızalara kazınıyor. Bunları tekrar bir araya getiren yapımcılar yeni projelerinin reytinglerdeki başarısını önemli ölçüde baştan sağlama almış oluyor. Nurgül Yeşilçay, ‘Paramparça’dan Erkan Petekkaya ile anlaşamadığı için ayrıldı. Eski partneri Özcan Deniz ‘Kaderimin Yazıldığı Gün’ dizisi de bir süre önce bitti. ‘Asmalı Konak’tan 12 yıl sonra ikisini tekrar bir araya getirmek için fırsat doğdu. Birlikte rol alacakları yeni bir dizi için kollar sıvanmış.

Tamer Karadağlı ve Pınar Altuğ için de durum aynı. ‘Çocuklar Duymasın’ dizisiyle ünlü çifti yaratan Birol Güven ‘Pamuk Prens’ diye yeni bir projede onları tekrar izleyicinin karşısına çıkartmaya hazırlanıyormuş.

Bir süredir dizilerde oynamayan Cansu Dere ise 1 yıl içinde 8 teklifi senaryo ve oyuncu kadroları içine sinmediği için geri çevirdiğini söylemiş. Bari onu da 2009-2011 yıllarının ‘Ezel’ dizisindeki partneri Kenan İmirzalıoğlu ile yeni bir projede buluştursunlar. Ekranın ideal çiftleri tam olsun!

Haberin Devamı

Eski hamam eski tas

Demet Akalın ile Hande Yener birlikte bir reklamda oynamışlardı. Onun haricinde bir araya gelmemek için özel çaba gösterdiler. Rekabet bir yana ezeli düşmanmış havası verdiler. Zaten reklamı da bu düşman imajları sayesinde almışlardı. Orda da saç saça baş başa lüzumsuz bir çekişme içindelerdi. Son olarak sosyal medyada atışmışlar.

Bursa’ya konser vermeye gittiklerinde yedikleri İskender kebap fotoğraflarını Instagram’da paylaşmışlar. Sonra da kebap üzerinden atışmaya başlamışlar. Değişen bir şey yok. Kebap aynı, Demet aynı, Hande aynı. Eski hamam eski tas!

DİĞER YENİ YAZILAR