Veliaht Süreyya Sultan

Ne ‘Muhteşem Yüzyıl’ın ilkindeki Hürrem Sultan. Ne devamındaki Safiye Sultan ile Kösem Sultan. Çağımızın gerçek Sultanı sosyetik veliaht Süreyya Yalçın. Tarihteki Sultanların hepsinin eli kolu bağlıydı. Diledikleri gibi hareket edemiyorlardı. Tam anlamıyla iktidar sahibi değillerdi. Hiçbiri Süreyya Yalçın gibi özgür değildi. Süreyya Hanım lüks yaşamı ve pahalı harcamalarıyla gündeme gelmekten çekinmiyor. Rüküş giyiniyor diyorlar ama o yine bildiğini okuyor. Kimsenin ne düşündüğü ne söylediği umrunda değil. Genelde kışları Miami’de yazları Bodrum’da yaşıyor.

Canı çektiği zaman evleniyor, istediği zaman boşanıyor. Allah hakkı üç derler. Süreyya da geçtiğimiz hafta sonu üçüncü kez dünya evine girdi. Kına gecesinde ‘Sultan Gelinlik’ adını verdikleri üstünde 50 bin adet el işlemeli değerli taş olan 80 metre kumaş harcanan 100 kiloluk bir kostümle boy gösterdi.

Kostüm o kadar ağırdı ki bir süre sonra taşıyamadı. Başında değme kraliçelere nasip olmayan görkemli bir taç vardı. Ben onu bunu bilmem. Tek bir Sultan var. O da hayatını ihtişam içinde yaşamasını başaran Veliaht Süreyya Sultan!

Haberin Devamı

Tarkan’a aşık olmak

Tarkan üzerinde prim yapanların sonu gelmiyor. Megastar ulaşılmaz bir imaj çizdiği için onunla ilgili bir şeyler söyleyen veya yapanlar hemen haber oluyor. Bu durum yıllardır devam ediyor. 2011 yılındaki bir ödül töreninde şarkıcı Tuğba Ekinci sahneye fırlayıp Tarkan’a yersiz ve zamansız bir soru sorarak bir skandala imzasını atmıştı.

Meryem Uzerli daha geçen Eylül ayında en büyük hayalinin Tarkan ile tanışmak olduğunu söyledi. Şimdi de Suadiye adında genç ve güzel yeni bir şarkıcı çıkmış. Yonca Evcimik’in 90’lı yıllarda seslendiği ‘Cesaretim Yok’ parçasını seslendirmiş. Bağcıkları açık çizmeleri ve transparan siyah mini elbisesiyle seksi pozlar vermiş. Belki bütün bunlar yeterince ilgi çekmez diye ‘’Tarkan’a aşığım’’ demeyi de ihmal etmemiş. Ne alaka demeyin.

‘Tarkan’ demek işe yarıyor. Suadiye adında bir şarkıcı kendisini tanıtmak için ne diyecekti? “Aslında isim olarak Erenköy ve Bostancı’yı düşünüyordum. Ama İç Erenköy, Üst Bostancı diye yerler var insanların kafası karışır diye Suadiye’yi seçtim” demesini mi bekliyordunuz? Tarkan’a aşık olmak daha kolay!

Haberin Devamı

Evlilik erkeklerde göbek yapar

Emre Altuğ, eski eşi Çağla’nın evlilikleri sırasında tabaklar dolusu yemekler yaptığından şikayetçiymiş. “Onun metabolizması farklı çalışıyor. Evliyken kilo aldım, sporla kurtuldum” demiş. Bunun metabolizma ile bir ilgisi yok. Kadınlar bu konuda akıllı ve uyanıktır. Eşlerine özellikle kilo aldırtırlar.

Ama kendileri ince kalırlar. Kadınlar erkeğin kalbine giden yolun midesinden geçtiğini bilir. Onun için de başka kadınlar beğenmesin diye onu yedirir, şişirir. Evlilik erkeklerde göbek yapar!

DİĞER YENİ YAZILAR