Musti boşa kürek çekmiş

Akıllı erkek eşinin sözünü dinleyen erkektir. Mutlu ve huzurlu yaşamın sırrını çözmüş demektir. Beyler! Beğenin, beğenmeyin, kabul edin, etmeyin, evde kadının sözü geçer. Ne kadar itiraz ederseniz edin bunu değiştiremezsiniz. ‘Yok bizim evde öyle değil’ sanıyorsanız yanılıyorsunuz. Kadın işini bilir.

Gurunuzu okşamak için söz sahibi sizmişsiniz gibi hissettirir. Ama yine bildiğini okumaya devam eder.

Kadınların evdeki hakimiyeti evliliğin doğasında vardır. ‘Yuvayı yapan dişi kuştur’ diye boşuna dememişler. Evle ilgili tüm işler kadından sorulur. Mustafa Sandal’ın bu kuraldan haberi yokmuş. Evdeki bir duvarın yıkılıp yıkılmaması konusunda ilk gördüğünde ‘Oh yeah’ diye haykırdığını itiraf ettiği Sırp&Boşnak kökenli eşi Emina ile bir hafta tartışmış. Musti duvarın yıkılmasını istemiyormuş. Emina duvar yıkılacak diye tutturmuş.

Sonunda tabi Emina’nın dediği olmuş.

Duvar yıkılmış. Musti de bir hafta boyunca boşa kürek çektiğiyle kalmış!

En güvenilir ünlü kim?

Canım Türkiyem’de en güvenilir ünlüleri yine bir anketle belirlemişler. Tüketiciler marka tercihlerinde en çok bu isimlerin tavsiyelerine önem veriyormuş. Ben şahsen alışverişlerimi reklamlardan etkilenerek değil insiyatiflarimi kullanarak yapmaya çalışırım. Onun için en güvenilir ünlüler listesini kendi açımdan değerlendirmek istedim.

Haberin Devamı

Listenin birinci sırasında Cem Yılmaz var. Cem Yılmaz’a olan güvenim stand-up için sahneye çıktığında sonsuz. Ancak filmleri konusunda aynı şeyi söylemek mümkün değil. Cem Yılmaz’ın filmlerinin komik olacağına dair güvenim sıfır.

Murat Boz ikinci gelmiş. Masum surat ifadesinden herhalde. Beni etkilemesine yetmedi. Önerdiği banka kartını almadım. Çok poz veriyormuş gibi geldi.

Kenan İmirzalıoğlu üçüncü gelmiş. Esmer, uzun boylu, bıyıklı, yakışıklı görüntüsü insanımıza güven veriyor olmalı. Ama reklamını yaptığı markanın ürünlerini kullanmak aklımın ucundan geçmedi. Karadayı duymasın.

Dördüncü sırada Acun Ilıcalı var. Acun diğerlerinden farklı. O ne derse güvenirim. Güvenmesem de bir şekilde beni ikna etmeyi başarır. ‘Yok Böyle Dans’a yarışmacı olarak katılmaya ikna ettiği gibi. Zaten geçen yıl listenin başında yer alıyordu. Diğerleri hiç kusura bakmasın. Benim için en güveniliri yine Acun!

Haberin Devamı

Hayatımızın uzaktan kumandası

Sosyal medya yaşamımızın her aşamasını etkiliyor. İlişkiler sosyal medyada başlıyor, yaşanıyor, bitiyor. Özellikle ünlülerin hayatını sosyal medya yönlendiriyor.

İrem Derici ile eşinin araları iyi değilmiş.

İrem eşinin fotoğraflarını hesabından silmiş. Takip etmeyi bırakmış.

Hatta olayı bir adım öteye taşımış. Instagram hesabından köpeğinin eşine ait soyadını silmiş.

Bu herhalde son vurucu darbeydi.

Şimdi boşanacakları iddia ediliyor.

Sosyal medya. Hayatımızın uzaktan kumandası!

DİĞER YENİ YAZILAR