Tarkan’ı evlilik bozar mı?

Tarkan, son derece akıllıca davranıyor ve özel hayatını magazincilere malzeme vermeden yaşamaya özen gösteriyor. Gece hayatında yok denecek kadar az gözüküyor.

Televizyon programlarına konuk olarak çıkmıyor. Olur olmaz yerlerde reklam olsun diye boy göstermiyor.

Gereksiz polemiklere girmiyor. En azından düne kadar böyleydi. Bugünden sonra ne olur bilinmez. Çünkü megastarımız evlenmeye karar vermiş. Müstakbel eşini para avcısı gibi gösteren haberlere ateş püskürmüş. “Bir insanı iftira ve yalanlarla kirletmeye çalışmak bu kadar kolay mıdır?” demiş. İlahi Tarkan! Ondan kolay ne var.

Bizim ülke için bunlar çocuk oyuncağı. “Eşim, hayat arkadaşım olacak kişiyle ilgili yapılan haberleri yorumlar yakışık almakta mıdır?” diye sormuşsun.

İlahi Tarkan! Ne bekliyordun ki? Hele ikiniz birlikte bir ortaya çıkın, nişan, nikah deyin bak daha neler oluyor neler? Şimdiye kadar medyaya karşı serinkanlı kalmayı başaran Tarkan’ı evlilik bozar mı? Sanırım bunun yanıtını henüz kendisi de bilemiyor!

Benjamın Button Brad

Haberin Devamı

ABD’li oyuncu Brad Pitt, Altın Küre Ödül Töreni’ne bu yıl tek başına katıldı.

Yanında dünyanın en güzel kadınlarından biri olan eşi Angelina Jolie yoktu.

Nedeni de çok açıktı. Angelina bence geceye katılmak için hazırlandı. Sonra tam kapıdan çıkarken eşi Brad’e tepeden tırnağa şöyle bir baktı.

52 yaşındaki yakışıklı kocası ondan çok daha genç gösteriyordu. 1998 yılındaki ‘Meet Joe Black’ filmindeki bebek yüzlü haline dönmüştü.

40 yaşındaki Angelina, onun yanında yaşlı gösterecekti. Ablası gibi duracaktı. Hollywood’daki tüm havası kaçacaktı. Bunun üzerine gitmekten vazgeçti.

Evde kalıp sayıları yarım düzineyi bulan çocuklarıyla vakit geçirmeyi tercih etti.

8 yıl önce çevirdiği ‘The Curious Case Of Benjamin Button’ filmi gerçek oldu. Benjamin Button Brad!

Tavşan kızlar evsiz kaldı

Playboy imparatorluğu çöküşte. Yaratıcısı Hugh Hefner çok yaşlandı. Artık yanında silikonlu sarışın güzeller görmek istemiyor.

Evindeki çılgın partilere de son verdi. Los Angleles’daki ünlü Playboy malikanesinde inzivaya çekildi.

Haberin Devamı

Zaten malikane de satılık. Tek bir şart var. Alan kişi Hugh Hefner yaşadığı sürece kendi odasında kalmasına izin verecek.

Kimse onu rahatsız etmeyecek. Durum böyle olunca Hefner’in efsane tavşan kızları kendi başlarının çaresine bakmak zorunda kaldı.

Eskisi gibi malikanede bedavadan yan gelip yatmak yok. Playboy’dan her ay bonkörce aldıkları paradan eser yok. Geçimlerini sağlamak için çalışmak zorundalar.

2015 yılının kapak güzelleri dünya turuna çıkmış. İstanbul’daki bir mekanda kendi adlarına düzenlenen bir partiye katılmış.

Doreen, Yevgenia, Helen ve Noella isimli dört Playboy güzeli kameraya öpücükler üfleyerek hep birlikte poz vermiş. Ne yapsınlar? Tavşan Kızlar evsiz kaldı!

DİĞER YENİ YAZILAR