Yeni yıl kehanetleri

Arda Turan sevgilisiyle nikah masasına oturacak, Burcu Esmersoy davet edilmeyecek...

2016’nın sevgi saygı birlik beraberlik barış içinde geçmesi dileğiyle işte size magazin dünyasının ünlüleriyle ilgili yeni yıl kehanetleri.

SİBEL CAN: Fotoşop ile zayıflama yöntemine devam edecek. Dilediği gibi yiyip içecek. Rejime grime işkencesine son verecek. Mutlu ve huzurlu bir yıl geçirecek.

HÜLYA AVŞAR: ‘Kösem Sultan’ dizisindeki rolü sona erecek. Kendi özel hayatından esinlenen ‘Hülya Sultan’ isimli reality şov ile reytinglerde zirveye ulaşacak.

ARDA TURAN : Yaz aylarında sevgilisi Aslıhan Doğan ile nikah masasına oturacak. Çırağan Sarayı’nda düğün yapacak. Burcu Esmersoy davetliler arasında olmayacak.

HALİT ERGENÇ : ‘Sakalım Yok Ki Sözümüz Dinlensin’ adında bir talk şov sunucusu olarak ekrana dönecek. Format gereği programda ondan başka herkes konuşacak.

CEM YILMAZ: ‘Ali Baba ve 7 Cüceler’ sonrası ‘Alaaddin’in Sihirli Lambası’ diye yeni bir film çekecek. Lambanın içinden çıkan karakterlerin hepsini kendisi oynayacak.

Haberin Devamı

AJDA PEKKAN: ‘Ben kaderci bir insanım. Aşkın geleceği varsa gelir. Umarım bu yıl, o yıl olur’ diyen Süperstar ‘Aşka Hasretim Bitti’ adlı yeni bir şarkıda aşkı bulacak.

KIVANÇ TATLITUĞ: Kendisine bir türlü rol arkadaşı bulunamayan Meryem Uzerli ile yeni bir dizide rol alacak. Birbirlerine çok yakışacaklar. Kıskananları çatlatacaklar.

KENAN İMİRZALIOĞLU: Sinem Kobal ile olan ilişkisi resmileşecek. Baharda nişanları olacak. Nikahları da yazın Arda’nınkiyle aşağı yukarı aynı zamanda gerçekleşecek.

DİVA BÜLENT ERSOY: Nam-ı diğer Bülent Abla, kısaca Babla, yeni yılda kendisi için istediği yakışıklı eşe ‘Babla Star’ adını verdiği bir yarışma düzenleyerek kavuşacak.

EBRU GÜNDEŞ: Alışverişlerinde ne kadar para harcadığı konusundaki dedikodulara son verecek, en lüks markaları barındıran gözde bir AVM’yi toptan sahiplenecek.

Her şey gönlünüzce olsun.

Mutlu yıllar Canım Türkiyem!

Vurur yüze ifadesi

‘Vurur yüze ifadesi’ mi yoksa ‘an itibarıyla’ lafına mı daha sinir olduğuma karar vermekte zorlanıyorum.

Haberin Devamı

‘Aynen’ dediklerinde başımdan aşağı kaynar sular dökülüyor. Merve Özbey’in bir şarkısında geçen ‘Vurur yüze ifadesi’ sözü fenomen oldu. Bugüne kadar gördüğümüz yüzler ifadesiz miydi?

‘Kendine iyi bak’ lafı da sinir.

Ne yani kötü mü bakacaktık?

Aynen diyorsanız tutun kendinizi.

Sonra vurur yüzünüze ifadesi!

DİĞER YENİ YAZILAR