Bravo Serenay

Serenay Sarıkaya popüler ve başarılı bir oyuncu. Bir güzellik yarışmasından dizilere transfer oldu. Farklı ve çekici fiziğiyle dikkatleri üstüne topladı. Kısa zamanda üne kavuştu. Serenay sadece iş değil aşk hayatıyla da sürekli gündeme geliyor. Çünkü sevgililerini genelde yakışıklı rol arkadaşlarından seçiyor. Son aşkı Kerem Bursin ile aynı reklamda oynadılar. Hemen akabinde birbirlerinden ayrılmaz sevgili oldular. Her yerde el ele göz göze diz dizeler. Ünlü çift şimdi bir günlüğüne ayrılmak zorunda kalmış. 3 aylığına çıktıkları Amerika turuna Serenay ara vermiş.

Ödül kazandığı bir törene katılmak için İstanbul’a gelmiş. Bu arada tören gecesi karşılaştığı eski sevgililerinden Çağatay Ulusoy ile dostça yanaktan öpüşmüş. “Ne hissettiniz?” diye soran meraklı muhabirlere “Çağatay ile güzel bir ilişkimiz oldu şimdi Kerem ile birlikteyim. Bu konuları konuşmak beni üzüyor. Amerika’da olan Kerem’e ayıp oluyor” diye tam yerinde gayet güzel bir cevap vermiş. Serenay’ı kutlamak gerek.

Hem eski sevgilisi Çağatay ile pişti olduklarında onu görmemezlikten gelmeyip medeni bir şekilde davrandığı için. Hem de yeni sevgilisi Kerem’i rencide etmemeye özen gösterecek kadar düşünceli olduğu için. Bir de kendisine daha yakışan tarzda giyinmeyi başarabilirse dört dörtlük olacak. Bravo Serenay!

Haberin Devamı

Bravo Serenay

Sormak mı anlatmak mı?

Pınar Altuğ ile Yağmur Atacan evliliklerini 7 yıldır başarıyla sürdürüyor. Pınar 41, Yağmur 32 yaşında... Pınar 35’lerinde gösteriyor. Yağmur da hâlâ 19’unda. Ünlü çiftin Su adında 6 yaşında bir kızları var. Bu arada ikinci bir çocuk yapmayı düşünmüşler. ‘Su’ya bir kardeş isteyip istemediğini sormuşlar. Su de her uyanık çocuk gibi kendisine olan ilginin, sevginin bölünmemesi için “Hayır istemiyorum” demiş. Bunun üzerine vazgeçmişler.

İkinci çocuk isteyen ailelerin hepsi çocuklarının onayını almaya kalksa dünyada tek çocuklu ailelerden geçilmezdi. Çocuk anlayacak yaşta ise... İkincisini sahiden istiyorsan kardeş sevgisini, değerini ona anlatacaksın. Kararsızsan Pınar’la Yağmur gibi “İster misin?” diye gidip ona soracaksın. Sormak mı anlatmak mı? Karar sizin!

Haberin Devamı

Bravo Serenay

Ebru’nun dolmaları

Ebru Şallı önceki akşam Bebek’teymiş. Elinde bir tabak dolusu dolma varmış. Ebru dolmaları evine götürdüğünü söylemiş. Taksiye biner binmez de dolmaları afiyetle yemeye başlamış. Pilatesçi ‘püf püf’ Ebru’nun iştahı açılmış. O Ebru ki… Hamileliği sırasında bile kivilerle beslendi. Doğum sonrasında her zamanki gibi inceydi. Ebru Şallı bence işini biliyor. Baktı sevgilisi Sinan Akçıl kendisiyle birikte görüntülenmekten bucak bucak kaçıyor. Eline bir tabak dolma alıp kendi başına haber olmayı başardı. Yani Ebru’nun utangaç ve çekingen aşkı Sinan meydanda yoksa. Tabak dolusu dolmaları var!

Bravo Serenay

DİĞER YENİ YAZILAR