Cem baba ve cüceleri

Cem Yılmaz yeni filmi Ali Baba ve 7 Cüceler’de iki rolde birden oynuyor ama bu sefer Ozan Güven yok!

Cem Yılmaz yetenekli bir komedyen.

Sahne performansında müthiş başarılı. Ama Cem stand-up’dan çok film çevirmeyi seviyor. Haksız sayılmaz. Sinemada iyi gişe yapan bir filmin getirisi ile sahnede 2 saat boyunca ter döküp izleyiciyi güldürerek hayatını kazanmak mukayese kabul etmez.

Uğraşı, masrafı, süresi, stresi, çok daha fazla olsa da sinemanın kazancı başka. Filmin televizyon gösterimi ve DVD satışları da cabası.

Yapımcılar, dağıtımcılar, salonlar zaten kapıda bekliyor.

Cem de filmciliğe aşırı meraklı.

Beyazperdede olmayı o kadar çok seviyor ki oynadığı filmlerde iki ayrı karakteri birden canlandırıyor.

Film bittiğinde kendisini görmeye fazlasıyla doymuş oluyorsunuz.

Yeni filmi Ali Baba ve 7 Cüceler’de de iki ayrı rolde. Cimriliğinden mi diye sormuşlar. Sevdiğimden demiş.

Adam işine aşık.

Elinden gelse cüceleri de kendi oynardı. Adını da ‘Cem Baba ve Cüceleri’ koyardı.

Ben yine de bu son filmini Cem Yılmaz’ın filmi olarak kabul etmiyorum.

Haberin Devamı

Ozan Güven yok!

Öykü Serter laf altında kalmaz

Cem baba ve cüceleri

Öykü Serter zayıflığını ve kaslı vücudunu eleştirenlere ateş püskürmüş. "Kesin sesinizi çünkü hastayım" demiş. Sindirim sistemiyle igili bir rahatsızlığı varmış. Çok geçmiş olsun. Ama hastalığı olmasa da fark etmezdi. Benim bildiğim Öykü laf altında kalmazdı. ‘Akademi Türkiye’ yarışmasının ikincisinde jürideki Burcu Güneş kendisine fazla söz hakkı verilmediğinden yakınmıştı. Öykü gayet sakin ‘Mukadderat’ demişti. O an anladım ki Öykü laf altında kalmaz.

Onun için kimse boşuna uğraşmasın!

‘Don’t cry for me Madonna’ durumu

Paris terör saldırılarından sonra Madonna Stockholm’de konser vermiş. Sahnede Paris’te yaşamını yitirenleri önce gözyaşları içinde anmış, sonra ‘’Bu konseri önce iptal etmek istedim. Ancak daha sonra neden istediklerini onlara verelim ki dedim. Haydi özgürlüğü doya doya yaşayalım’’ diyerek izleyicileri coşturmuş. Madonna ‘Evita’ filminde Arjantin’in First Lady’si Eva Peron’u canlandırmıştı. O müzikalde ‘Don’t cry for me Argentina’ isimli bir şarkı vardı. Madonna, ağlamakla kalmayıp konser gelirini terör kurbanlarına bağışlasaydı çok anlamlı ve örnek bir davranış olurdu. Olay sadece şovuna başlamadan önce göz yaşı dökmekle kalmış. ‘Don’t cry for me Madonna’ gibi bir durum ortaya çıkmış!

Haberin Devamı
DİĞER YENİ YAZILAR