Hadise-Sinan-Hande

Sizi bilmem ama Hadise, Sinan Akçıl ve Hande Yener üçlüsüyle ilgili haberlerden bana fena halde gına geldi.

Haberin Devamı

Magazinci arkadaşlar ne zaman darda kalsa onlar hakkında bir şey üretiyor. Onlar da bu bedava reklamlarının kaymağını yiyor. Son olarak eski sevgililer Hadise ile Sinan Akçıl albümlerini bir gün arayla çıkartmaya karar verince magazincilere gün doğdu. Hadise şarkısında ‘Adam mısın süslü burjuva’ diye Sinan Akçıl’a laf atıyormuş. Akçıl da ‘Bana yanlış yerlerinden atma’ diye ona karşılık veriyormuş. Allah aşkına bunlar kaç yaşında? Gerçi Sinan Akçıl, Hande Yener ile birlikte monte edilmiş pozunda ceketi kendisine dar ve kısa gelmiş ergenlik çağındaki çocuklara benziyor ama yine de bu kadarı fazla. Şarkılarla nispet yapıp mesaj yollamak demode. Hadise ile Sinan Akçıl fazlasıyla uyanık. Bu saatten sonra barışsalar, ayrılsalar, kavga etseler ne yazar. Biz bu filmi daha önce gördük. Hande’yi tanırım ve severim. İyi kadındır. Öbür ikisini tanımam. Eminim onlar da iyi insanlardır. Zaten teker teker hiçbiriyle sorunum yok. Ama üçünü bir arada görmeye artık tahammül edemiyorum.

-Haftanın önerisi: Şişko yerine ‘tosunami’ denilsin... Hem alınan, darılan olmaz, hem de tanımda kayıp yaşanmaz!
-Haftanın sorusu: Ferhat Göçer’in yapmadığı bir düet, konser vermediği bir yer kaldı mı?
-Haftanın kaçan fırsatı: Geçtiğimiz Pazar akşamı Galatasaray cezası nedeniyle kendi sahasındaki Trabzonspor maçını seyircisiz oynadı. Fırsat bu fırsat keşke Arda Turan, sevgilisi Sinem Kobal’ı davet edip “Bak sevgilim senin için şimdi de stad kapattım’’ deseydi!
-Haftanın hatası: Hülya Avşar’ın, şov yapacağım diye ismini harcamaya devam etmesi ve Yahşi Cazibe’den Hakan Yılmaz’ın "Hülya Avşar’ın stüdyosuna işemeye gideceğim" diyerek rol arkadaşı Hande Katipoğlu’nun köpeğini örnek alması!
-Haftanın hasreti: Survivor adasındaki türkücü Nihat Doğan’ın tulum peynirine aş ermesi.
-Haftanın ikoncan varisi: Eda Taşpınar’la olan ilişkisi sayesinde surfcan Bora Kozanoğlu’nun dizi yıldızı olması ve sosyetiklikten sonra artizliğe soyunması.
-Haftanın hayal kırıklığı: Hasta yatağında milletvekili adaylığına umutlanan İbrahim Tatlıses’in AKP’den aday gösterilmemesi.
3Haftanın tanımı: Ayşe Özyılmazel’in Beyrutlu sevgilisini etrafa ‘Arap’ diye tanıtması!

Zuhal İvedik

Ünlü sanatçı Zuhal Olcay, Recep İvedik hayranı çıkmış. İvedik’in repliklerini bile ezberlemiş. Bunu duyan hayranları Zuhal Hanım’a sitem yağdırmışlar. Neden? Siz Zuhal Olcay’ı ayrı bir kategoride mi görüyorsunuz? Onun da gülmeye, eğlenmeye hakkı yok mu? Sizin için kendini mi kasmasını tercih ederdiniz? Recep İvedik hayranı olunca gözünüzde küçüldü mü? Hayranlarını bilmem ama bu açıklamasıyla Zuhal Olcay benim gözümde büyüdü. Zaten kendisini çok beğenirdim. Ama herkes gibi ben de onu fazlasıyla ciddi, donuk ve mesafeli bulurdum. Demek gerçek hayatta Zuhal Olcay kendine göre banal sayılacak espriye gülebilen, neşeli ve hayat dolu bir kadınmış. Bendeki imajı yüzde yüz değişti. Artık gözümde hayatını doyasıya yaşayabilen, kafasına göre takılabilen dopdolu bir kadın var.

DİĞER YENİ YAZILAR