Sevgililer Günü raconu

Tüm sevenlerin ´Sevgililer Günü´ kutlu ve mutlu olsun!

Haberin Devamı

‘Sevgililer Günü’ yine geldi çattı. 14 Şubat, sevgilisi olanlar için bir kutlama olmayanlar için sinir bozucu bir gün.
Tek başınıza, bir yere akşam yemeğe gittiğinizde her masada el ele göz göze bir çift görmek hiç çekilmez.
Onun için sevgiliniz yoksa kendinize en iyisi bu akşam sokağa çıkma yasağı koyun.
Diyelim ki birini buldunuz.
Aradan bir zaman geçtikten sonra, nerede, ne zaman ve hangi umutsuz şartlarda tanıştığınızı hatırlayıp birbirinizden soğuyabilirsiniz.
Tek hanımlar, ‘It’s A Man’s World’ (Dünya erkeklerin) şarkısının dediği gibi sevgiliniz yoksa dünya hâlâ sizin demektir. Tek beyler, ‘No Woman No Cry’ (Kadın yok ağlama yok) şarkısının dediği gibi sizin de sevgiliniz yoksa kafanız rahat derdiniz yok demektir. Öyle düşünün!
Sevgililer size gelince...
Bir yıl boyunca birbirinizi sevip, saydıysanız ve üzmediyseniz, kırıcı olmaktan kaçındıysanız ve en önemlisi zihnen veya bedenen aldatmadıysanız o zaman çılgınlar gibi kutlayın.
Göstermelik aşıkların değil, gerçek sevgililerin günü 14 Şubat. Bu günün raconu sevgililerin karşılıklı olarak birbirlerini sevmeleri ve bunu bir fedakarlık olarak görmemeleridir.
Gösterişli bir hediye almak önemli değil.
Yeter ki içten ve samimi olun. Tüm sevenlerin ‘Sevgililer Günü’ kutlu ve mutlu olsun!

Kadınsız disko

Şanlıurfa’da sırf erkeklerin gidebildiği bir disko açılmış. Ne eğleniyorlardır ama? Kadınların zaten diskoda ne işleri var?
Onlar dans mans etmek isterler. Biz erkekler dans etmekten hoşlanmayız. Kadın milleti olmayınca diskoda istediğimiz gibi takılabiliriz.
Kendimizi kasmak ve etrafa hava atmak zorunda değiliz. Kıyafet de önemli değil. Beyaz çoraplarımızla ayakkabılarımızın topuklarına rahat rahat basabiliriz.
Arada bir canımız çekince hep beraber halay çeksek kimse ses çıkarmaz.
Yükses sesle argo konuşup, bağırsak, çağırsak, naralar atsak karışan olmaz. Nereye gittiğimizi sorduğunda ‘Kadınsız disko’ deriz başımız ağrımaz. Hem Şanlıurfa’da, Tan Sağtürk dans okulu açtı da gitmedik mi? Pardon yani rica edeceğim...

Babla olabilmek

Canım Türkiyem’in divası ve bazılarına göre gerçek ikoncanı sanatçı Bülent Ersoy, yani Bülent Abla ya da kısaca Babla, Günay’daki performansı sırasında tuvalete gitmek için ayağa kalkan rahmetli Cumhurbaşkanlarımızdan Turgut Özal’ın eşi Semra Özal’ı arkadan gördüğünde tanımayıp Semra Özal’a ‘o.....’ dediği iddialarına açıklık getirmiş.
‘Ben o lafı kendime dedim’ demiş.
Babla olabilmek kolay değil.
Bir laf bu kadar güzel çevrilebilir.
Saçmalamış olması önemli değil.
Önemli olan bunu düşünmesi.
Yoksa kimse kendine o..... demez.
Tıpkı i... demediği gibi.
Genelde o laflar başkaları için söylenir.
Lafını esirgemeyen Babla, gafını düzeltmiş işte.
Ancak kendisine haksızlık etmiş.
Çünkü o bütün ilişkilerinde parayı
veren taraf.
Eşine, sevgilisine sonuna kadar da sadık.
Terk ediliyor ama terk etmiyor.
Yani kendisine yakıştırdığı lafla hiçbir alakası yok.
Dedim ya...
Babla olabilmek kolay değil !

Twitcem’ler

* Kurbanlarını domuz bağıyla öldüren Hizbullahçıları, sevgilisini testere ile doğrayan katili teker teker saldılar sıra kesikbaşta!
* Meltem Cumbul ile Oktay Kaynarca’nın oynadıkları yeni dizinin tanıtımında en komik sahneleri gösteriyorlarsa o diziye ‘komedi’ denmez!
* Devletle arası iyi olmayan piyanist Fazıl Say’ın bestelerini sansürlüyorlarmış. Önemli değil. Onun müziğini kaç kişi anlıyor ki?
* Arap dünyası liderlerinden Mısırlı Dr. AbdelGhaffar, ’Laiklik bize uymaz’ demiş. Kahire’de olup bitenlerden zaten neyin uyduğu belli oluyor!
* Sözleşmeli erler ayda
1500 TL alacakmış. Sözleşmesiz çalışmak daha iyi galiba. En azından daha kârlı bir iş bulma şansı var!
* Başbakan, CHP’li Batum’a ‘Her yerin anayasa hukukçusu olsa ne yazar?’ demiş. Cevap veriyorum: Babayasacı!
* Behzat Ç., pijamasız Gaffur’a benziyor!
* Demek ‘Muhteşem Yüzyıl’ dizisini ‘Tudors’ gibi çekselerdi yer yerinden oynardı!
* HT Magazin, ‘Hadise istiyor Sinan vermiyor’ diye başlık atmış.Tersi bir durum olsa aynı başlığı kullanabilirler miydi acaba?
* Hagi, doğum gününü unutanlara sitem etmiş. Dert etmesin. Galatasaray’da başarısız olursa sezon sonunda değil gününü doğduğunu bile unutacaklar!
* Wikileaks skandalıyla dünyayı karıştıran Julian Assange Galatasaraylıymış. Şimdi anlaşıldı sarı kırmızılı kulübünün uzun süredir neden içinden kaynadığı!

DİĞER YENİ YAZILAR