Nurella partisi

Bu Tarz Benim’ yarışmasının havası söndü ama jürisindeki Nurella lakaplı modacı Nur Yerlitaş’ın modası geçmedi. Önce bir içecek firmasının reklamında oynadı. Reklamda oynamış olması sorun değil. Ona gelene kadar kimler oynamıyor ki? Gazlı içecekten başka o tatlı yüzünü kullanacak ürün bulamamış olmaları tuhaf. Nutella’nın aklı nerdeydi mesela? Nurella’nın şimdi de partisini yapıyorlar. Davetiyenin üzerinde “ŞŞŞŞŞŞT... PARTİ VAR” yazıyor. Partiye ünlüler yağacakmış. Nurella da bir köşede oturup gözlerini devirerek etrafa bakacakmış. Sosyal medyada caps’leriyle fenomen oldu diye Nurella ile ne yapacaklarını bilemiyorlar. Haziran’da genel seçimler geliyor. Ellerini çabuk tutup bir de parti kursalar ben oyumu Nurella Partisi’ne veririm. Diğerlerini denedik nasılsa!

Benzemez kimse bize

Amerikalı manken Emily DiDonato’yu popçu Murat Boz’a benzetmişler. Sosyal medyada ‘’Kardeş olsalar bu kadar olur’’ diye yorumlar yapmışlar. Murat Boz da kendini kaptırmış. Emilly ve kendisinin fotoğraflarını Instagram’a “Sevgili babacığım... Bize anlatamadığın bir şey mi var?’’ esprisiyle yüklemiş. 23 yaşındaki Amerikalı dünya güzeli model için ‘Murat Boz’un ikizi’ yakıştırması yapan Boz hayranlarına sesleniyorum. Tamam Murat’ımız da fiziği yerinde aslan gibi delikanlı. Ama bir Emily DiDonato değil. Göz var izan var. Ünlü bir erkeği kompliman olsun diye karşı cinsten bir kadına benzetmeyi ancak biz akıl edebilirdik. ‘Kim kime benzer?’ diye boşuna kafa yormayın. ‘Benzemez kimse bize’ diye gülüp geçin!

Haberin Devamı

Hülya zirveyi bırakmaz

Medya Takip Merkezi ve Magazin Gazetecileri Derneği, Ocak ayında en çok konuşulan ismin Hülya Avşar olduğunu açıklamış.Buna çok şaşırdım. Çünkü geçtiğimiz ay Hülya ile ilgili Yıldız Tilbe’yle olan atışması haricinde hiçbir haber okumadım gibi geliyordu. Ki ben magazin gündemi işim gereği takip ettiğimi sanıyordum. Oysa tam 3 bin 263 kez haber olmuş. Hülya Avşar haberlerini okumaya yıllardır o kadar alıştık ki artık gördüklerimizi hatırlamamaya başladık. Hülya akıllı kadın. Hiçbir şey yapmasa bile kendini haber yaptırır. Hülya zirveyi bırakmaz!

Haberin Devamı

Tenzilatlı yenge

Adriana Lima yengemiz olur. Acun Abimizin kankasıdır. Arada bir ülkemize gelir. Gönlümüzü çalar gider. Biraz da para kazanır. Ya televizyon programına çıkar ya da reklamda oynar. Adriana’nın yıllardır popülaritesini kaybetmemesinin nedeni mütevaziliği. Uçuk rakamlar istemiyor. Beren Saat’in 1 milyon, Serenay Sarıkaya’nın 850 bin diye direttiği reklamda 500 bin liraya oynuyor. Siz reklamveren yerinde olsanız kimi tercih ederdiniz? Dizisi sayesinde gündem olan yerli bir ünlüyü mü yoksa tüm dünyanın tanıdığı bir ismi mi? Tenzilatlı yenge Adriana’ya gelde hayran olma!

DİĞER YENİ YAZILAR