Aman nazar değmesin

Özge Ulusoy daha önce iki kere ayrılıp barıştığı Sabancı ailesinin veliahtlarından Hacı Sabancı’yla olan ilişkisi hakkında konuşmuş.

“Aşığım ve çok mutluyum. Özel hayatımı kendime saklamaya çalışıyorum. Sanki ağzımdan bu mutluluğa dair bir kelime çıksa tüm sihir bozulacakmış gibi geliyor. Ağzıma fermuar çektim” demiş.

Kıskananlar çatlasın!

Özge’ye artık nazar değdiremeyecekler.

Ama ne yazık ki asıl sorun nazarda değil. Hacı’nın ailesinin bu ilişkiye sıcak bakmamasında. Ayrılışlarının nedeni olarak hep aile baskısı gösterildi. Özge’nin nazardan korkmasına gerek yok.

Hacı’nın ailesine kendini sevdirsin, kabul ettirsin yeter. Gerisi fasarya!

Sihirli Emel Sayın

Emel Sayın her zaman güzel ve zariftir.

Son zamanlarda ise bir başka türlü güzelleşti.

Yılların eskitemediği ünlü şarkıcı ‘Aşkın Sihirli Şarkıları’ ismini verdiği konser turuna çıkmaya hazırlanıyormuş. Sanat müziğinin yanı sıra pop, Karadeniz türküleri ve film şarkılarından oluşan zengin bir repertuvar hazırlamış. Emel Sayın’ın kendisi ve pürüzsüz teni gibi sesi de güzeldir.

Haberin Devamı

İşveli, cilveli, tadından doyulmaz kendine özgü bir tarzı vardır. Süperstar Ajda Pekkan’dan sonra hiç yaşlanmayan sanatçılarımız arasında Emel Sayın’ı rahatlıkla ilk sıralarda gösterebiliriz. Artık fotoşop mudur, estetik operasyonlar mıdır bilemem. Ama Emel Sayın’ın esas sihiri şarkılarında değil otuzlarında gösteren fiziğinde.

Kapı yalama olmuş

Oyuncu Yonca Cevher’de meğer ne cevherler varmış. ‘Asmalı Konak’ dizisinin çekimlerinde yaşadıklarını anlatmış. Neler olmuş neler. Başroldeki Özcan Deniz’in kadın hayranları konağın duvarlarını öpüyor, Özcan Bey’in tuttuğu kapı kollarını yalıyorlarmış.

Yoğun ilgiden bunalan dizi ekibi dışarıya çıkamadığı için konakta tutsak kalmış.

Gözü dönmüş hayranlar emniyet şeridini ezip geçmiş. Hepsini anlarım da kapı kollarını yalama neyin nesi? Asmalı Konak için bugüne kadar birçok şey söylendi ama dillere destan konağın kapısının yalama olduğundan kimse bahsetmedi. Televizyonda izlediği dizideki karakterden etkilenip kapının kolunu yalayan biri ekranda dondurma reklamını gördüğünde ne yapar? Tutkunun bu denli abartılısını ilk kez duyuyorum. Özcan Deniz’e olan hayranlık obje aşkına dönmüş. Allah akıl fikir versin diyeceğim ama o zaman da bizim buralarda yaşamak zor!

Haberin Devamı
DİĞER YENİ YAZILAR