Botoks yaptırmak caiz mi?

Hülya Avşar, canım Türkiyemin en güzel kadınlardan biri belki de en güzeli. Her zaman dinç, formda ve bakımlı.

Yüzüne botoks yaptırıp yaptırmadığını sormuşlar. ‘’Kesinlikle yok!’’ diye cevap vermiş. Eminim doğru söylüyordur.

Kadın zaten doğal olarak güzel. Müdahaleye, takviyeye ihtiyacı yok. Ama botoks var mı diye kime sorsanız aynı yanıtı alıyorsunuz. ‘Asla’, ‘Ne münasebet’, ‘Hiç alakası yok’ diyorlar. Sanırsınız botoks yaptırmak ayıp ya da günah. Botoksla yıllar önce tanıştığı yüzünden belli olan Seda Sayan bile tartıştığı bir CHP’li milletvekiline ‘’Ah Aylin, botokslu Aylin’’ diye hitap ediyor. Oysa artık kadını, erkeği, ünlüsü, ünsüzü, televizyona çıkanı, çıkmayanı herkes botoks yaptırıyor. Ve işin komik tarafı görünüşü tamamen değişen Hollywood yıldızlarından Renee Zellweger gibi sonradan inkar ediyor. En iyisi Nihat Hatipoğlu’na soralım. ‘’Hocam botoks yaptırmak caiz mi?’’

Kevgir kulaklı Asena

Fenerbahçe’nin futbolcularından Caner Erkin’in eşi Asena çok renkli bir kişiliğe sahip. Asena aynı zamanda Caner gibi bonkör bir eşi olduğu için çok şanslı. Doğum gününde kendisine en son model arabayı alıyor. Medyatik ikili yine geçen gün alışverişteymiş. Nişantaşı’nda bir mücevhercide Asena’ya küpe bakıyorlarmış. Uzun süre kaldıkları mağazanın altını üstüne getirmişler. Ancak aradığını bulamayan Asena, ‘’Kevgir gibi kulaklarım var, hiçbiri olmadı” diye çıkışta kendilerini bekleyen muhabirlere dert yanmış. Caner de kahkahalar atmış. Asena’nın eşinden yana şansı sadece cömert olmasıyla sınırlı değil. Caner aynı zamanda dünyanın en sabırlı erkeklerinden biri. Bir kadınla alışverişe çıkmak ve onun istediği şeyi bulmasını beklemek hiç de kolay iş değildir. Her erkek yapamaz. Asena’nın kulakları, Caner’in de maşallah sabrı kevgir gibi. İdeal çift diye buna denir işte!

Haberin Devamı

Öpüşme el sıkış

Ülkemizin önde gelen işadamlarından Alarko’nun kurucularından İshak Alaton selamlaştığı herkesin yanağından öpmesine karşı yıllar önce tek başına aslında çok yararlı ve sağlıklı bir kampanya başlatmıştı. Davetlere yakasında ‘’Öpüşmeyelim, el sıkışalım’’ yazan bir rozetle katılıyordu. Yararlı çünkü herkesi öpmek zorunda kalmıyorsun, sağlıklı çünkü bir öpücükte binlerce bakteri bulaşıyor. Gribi, nezlesi de cabası. Yıllar sonra öğreniyoruz ki öpüşme ile el sıkışma arasında bir fark yokmuş.

Haberin Devamı

‘Seni Seviyorum Adamım’ filmindeki suni teneffüs ve öpüşme sahneleri çok konuşulan oyuncu Gizem Karaca ‘’Öpüşmek el sıkışmak gibiydi’’ demiş. İnternetteki tıklanma rekoruna bakarsanız ne kadar ateşli el sıkıştıklarını görüyorsunuz. ‘Öpüşme, el sıkış’ kampanyasının tam zamanı!

DİĞER YENİ YAZILAR