Süperstar kuaförde

Süperstar Ajda Pekkan önceki gün Bebek’teki kuaförüne gitmiş. Saat 13.30’de girdiği kuaför salonundan 20.30’da çıkmış.

Tam 7.5 saat dile kolay. Saçını kestirmek, yıkatmak, boyatmak, kurutmak, fön çektirmek, manikür, pedikür, cilt bakımı saç bakımı, makyaj ne kadar sürebilir?

Gelin başı da yaptırmamış. Kuaförden evde taranmış gibi duran dümdüz saçlarla çıkmış. Peki Süpertar içerde ne yaptı?

Ben durumdan şüphelendim. Her hareketi magazinciler tarafından takip edilen Ajda kimseye çaktırmadan bir estetik müdahale yaptırmış olabilir ? Neden olmasın? Kuaförün içine Süperstarımız için tam teşekküllü geçici bir klinik kurmuşlardır.

Doktorun, hemşirenin gelmesi, hazırlanması, anestezi yapılması, yüzündeki şişlik oluştuysa onların inmesi filan 7.5 saat sürebilir. Normaldir. Buna diyecek lafım yok. Ama yok sadece saçını başını yaptırdı diyorlarsa...

Kusura bakmayın ama Bülent Ersoy dahil kimse kuaförde o kadar saat kalamaz?

Dublör yok mu?

Necati Şaşmaz, James Bond’un otomobili olarak ünlenen Aston Martin’le kaza yapmış. Çenesi kırılmış ama olayı yine de ucuz atlatmış. Dizi setini ziyaret eden bir hayranının çektiği videoda Şaşmaz’ın arabayı kullanmakta zorluk çektiği ve defalarca stop ettiği açıkça görülüyormuş. Hayranı bunu görüyor da yapımcı ve yönetmen görmüyor mu? Konuk oyuncu diye Andy Garcia gibi bir yıldızı getirmesini biliyorlar... Polat Alemdar’ı cool imajı sarsılmasın diye dublajla seslendiriyorlar da... Necati Şaşmaz’a bir dublör mü bulamıyorlar?

Haberin Devamı

Konuşma yasağı saçma

Sertap Erener, mahkemeye başvurarak Demir Demirkan’a ilişkileri hakkında ‘konuşmama yasağı’ getirdi. Nedenini soranlara “Ben de konuşmuyorum. Aynı yasağı kendime de getirdim” diye cevap vermiş. Bence bu yasağa hiç gerek yoktu. Demir, son derece sağlam, efendi ve medeni bir adamdır. Değil büyük aşk yaşadığı ve saygı duyduğu biri, hiçbir kadın hakkında olumsuz konuşmaz. Yasak niye?

Bunlar 18 sene birlikteyken ortaya çıkıp ilişkileri hakkında iki laf etmediler.

Şimdi mi başlayacaklar?

Konuşma yasağı saçma!

DİĞER YENİ YAZILAR