Lady Babla

Lady Gaga, geçen hafta ülkemize geldi konserini verdi gitti. Hemen ardından Diva Bülent Ersoy, yani Bülent Abla nam-ı diğer Babla ortaya çıktı. Kıpkırmızı saçı ve güllük gülistanlık ojeleriyle Lady Gaga’ya meydan okudu.

“Tırnaklarımı bile taklit ediyor” dedi.

“Ben bu tarzı 15 yıldır yapıyorum. Daha o evcilik oynuyordu. Ben ona değil o bana benziyor” diye bir açıklama yaptı. Lady Gaga’nın sahnede soyunmasını ise edepsizlik olarak değerlendirdi.

Onların Lady Gaga’sı varsa bizim de Lady Babla’mız var. Allah’tan sahnede de soyunmuyor! Ayrıca bizimki onlarınki gibi sinek değil süper ağır siklet. İstanbul’dan sonra dünya turnesi kapsamında Atina’ya geçen Lady Gaga bu kez Yunanlılara sempatik gözükmek için bir tahtın üstüne oturup Afrodit olmuş. İki dansçısı onu omuzlarında uçaktan indirmiş. Onu taşımak marifet değil. Lady Babla’yı sırtlasınlar da görelim. Ayrıca Afrodit’lerin orijinali Banu Alkan da bizde değil mi? Daha ne istiyorsunuz? Bundan iyisi Şam’da kayısı!

Maskeli Ken otobüste

Ken ile Barbi’nin (Beren Saat) Ken’i, Kenan Doğulu beş saatlik bir Hollywood makyajıyla yüzünü değiştirip reklam filmi çekmiş. 2014 FIBA Kadınlar Dünya Şampiyonası’na katılacak Potanın Peri’lerini taşıyan otobüsün muavini rolüne girmiş. Potanın Perileri’nin bundan haberi yokmuş(!) Muavin Ken kızlara en sevdikleri şarkıyı sormuş. Anketten tesadüfen kendi parçası çıkmış. Ken de şarkısını söylemiş.

Haberin Devamı

Kızlar “Bu kim ya, nereden çıktı?” tepkisini verince suratındaki deriyi yolarak maskesini çıkartmış. Otobüste herkes şok geçirmiş. Sonra Kenan ile selfie çekmişler. Merak ediyorum Potanın Perileri Tarkan’ın ‘Hop De’ şarkısı isteselerdi bizim Ken yine söyler miydi yoksa maskesini çıkartmadan otobüsden iner miydi?

Kim’in son numarası

4Chan kod adıyla tanınan ve ünlülerin çıplak fotoğraflarını ele geçirip internette yayınlayan hacker gurubu yeniden hortladı.

Bu kez kurbanları arasında reality şov yıldızı Kim Kardashian da var.

Hani kendi porno kasedini çekip 5 milyon dolara piyasaya süren Kim.

Ayna karşısında anadan üryan selfie çekerken fotoğraflarını çektirmiş.

Haberin Devamı

Hacker furyasında benim de reklamım olsun internete kendi vermiştir.

Sonra da “hacker kurbanıyım” diye ortaya çıkmıştır.

Biz de yedik!

DİĞER YENİ YAZILAR