Bodrum’da kadın kavgası

Sunucu Özlem Yıldız için Bodrum’da bir işadamı ile turizmci başka bir adam birbirine girmiş. Kavganın nedeni kıskançlık. Özlem biriyle çok samimi şekilde dans edince diğeri kıskanmış. Masalar şişeler havada uçmuş. 2 milyon TL’lik özel yapım Rolls Royce marka arabayı parçalamışlar. Sinirleri bozulan Özlem olay yerini ağlayarak terk etmiş. Haklı. İki kelli felli adam kavga ediyor. Sanırsınız bunlar 17 yaşında paylaşamadıkları kızın kavgası. Özlem, olay yerini terk etmekle en doğrusunu yapmış. Şimdi geriye ikisini birden terk edip bir daha görüşmemek kaldı. Öfkesine hakim olamayıp şiddete başvuranlarla değil Özlem gibi bir ünlünün dünyada hiçbir kadının işi olmamalı!

Yaman çocukmuş vesselam...

Mustafa Sandal’ın konserinde söyleyeceği şarkıların repertuvarını 6 yaşındaki oğlu Yaman seçiyormuş.

Nasıl yapıyor acaba? “O piti piti karamela sepeti” diye cik, cik, cik sayarak mı? Yoksa babasının parçalarını hepsini ezbere biliyor mu? Bu işde bir gariplik var. Ya Musti’nin oğlu müzik bilgisi konusunda üstün zeka. Ya da Musti’nin şarkıları 0-6 yaş gurubuna hitap ediyor. Ne olursa olsun Yaman, yaman çocukmuş vesselam.

Haberin Devamı

Fotoğraf dediğin kilolu olur

Hülya Avşar zayıflamış incecik olmuş. Hemen bikinili fotoğraflarını çektirmiş. Göbek, popo kalmamış. Yağ mağ yok. Böyle fotoğraf olmaz. Biz yandan fışkıran yağlar, büyümüş göbekler ve kocaman popolar görmek istiyoruz. Selülitli bacaklar da bonusu olur. Neden diye soracak olursanız. Fotoğraf dediğin kilolu olur. Böylesi bizi daha mutlu eder. Yoksa Hülya zaten olağanüstü güzel bir kadın. Bir de incecik haliyle moralimizi bozmasın.

Konser öncesi kuaför değiştirilmez!

Ajda Pekkan son konserine 1 saat geç çıkmış. Nedeni saçları. Kuaförünü değiştirdiği için istediği gibi olmamış. İmajına son derece önem veren Süperstar istediği sonucu elde edinceye kadar beklemiş. Bu arada hayranları da onun sahneye çıkmasını bekliyormuş. Ajda, konser sırasında da performansınz 35 dakikalık bir ara vermiş. Nedeni yine saçlar mı değil mi bilemiyorum. Ama bildiğim bir şey varsa o da konser öncesi kuaför muaför değiştirilmez. Hele Ajda Pekkan gibi kolay kolay beğenmeyen mükemmeliyetçi biriysen!

Haberin Devamı
DİĞER YENİ YAZILAR