Mevsimlerden şimdi yaz, Polat’ın saçlar bembeyaz

Necati Şaşmaz, eşi Nagehan Şaşmaz’ın Çengelköy’deki kafesinde büyük oğlu Ali Nadir ile bir etkinliğe katılmış. Ünlü oyuncu ‘Babalar Günü’ kapsamında gerçekleştirilen etkinlikte oğluyla eğitmenler eşliğinde maket gemi yapmış. Baba oğul birlikte keyifli anlar geçirmiş. Muhabirler de fırsatı kaçırmayıp ikisinin fotoğrafını çekmiş. ‘Kurtlar Vadisi’ dizisinin gözü pek Polat Alemdar karakterini canlandıran Necati Şaşmaz’ın saçlarına ak düştüğü dikkat çekmiş.

Mevsimlerden şimdi yaz, Polat’ın saçlar bembeyaz

Hey gidi günler hey. Zaman ne kadar çabuk geçiyor. Kurtlar Vadisi’nin efsane isimleri. Memati, Çakır, Abdülhey, Testere Necmi, Tombalacı Mehmet, Kılıç, Akrep Bekir, Laz Ziya, İplikçe Nedim ve diğerleri. Hepsi hala sanki gözümüzün önünde. O yıllar geride kaldı. Vadide artık kurt kalmadı. Ey ahali duyduk duymadık demeyin. Kendinize saklayın kimseye söylemeyin. Karahanlıların oğlunun imajını çökertmeyin. Mevsimlerden şimdi yaz. Polat’ın saçlar bembeyaz!

KENDİNİ ROLÜNE KAPTIRMAK BÖYLE OLUR

Mevsimlerden şimdi yaz, Polat’ın saçlar bembeyaz

Çağatay Ulusoy aşkı uzaklarda aramıyor. Yakışıklı oyuncu oynadığı dizideki partnerlerine gönlünü kaptırıyor. Serenay Sarıkaya ile aynı dizide oynarken flört etmişti. Şimdi de ‘İçerde’ dizisindeki rol arkadaşı Duygu Sarışın’la birlikteymiş. Serenay Sarıkaya da sevgililerini çalıştığı partnerlerden seçenlerden. ‘Lale Devri’nde Tolgahan Sayışman ile başladı. Serenay diziden ayrıldıktan sonra Tolgahan aynı dizideki diğer rol arkadaşı Selen Soyder ile aşk yaşadı. Serenay bu arada sette alevlenen aşklarına ‘Med Cezir’de Çağatay Ulusoy ile devam etti. Ondan ayrıldıktan sonra birlikte oynadıkları reklam filminde tanıştığı Kerem Bursin’e abayı yaktı. Murat Boz ile Aslı Enver ilişkisinin tohumları 2016 yılındaki ‘Kardeşim Benim’ filminin çekimlerinde atıldı. Alişan yerde, gökte aradığı eşini başlamasıyla bitmesi bir olan ‘Dostlar Mahallesi’ dizisinde buldu. Hollywood’un ünlü çifti Brad Pitt ve Angelina Jolie ‘Mr and Mrs Smith’ filminin çekimlerinde aşk yaşamaya başlamıştı. Tıpkı başrollerini paylaştıkları ‘Binbir Gece’ dizisi sırasında ilişkileri başlayan Halit Ergenç ve Bergüzar Korel ikilisi gibi. Setlerde tanışıp aşk yaşamaya başlayan ünlü yerli ve yabancı yıldızlar saymakla bitmez. Ne de olsa sanat için her şey mubahtır. Kendini rolüne kaptırmak böyle olur!

Haberin Devamı

PÜSKÜLLÜ ETEKLE DENİZE GİRMEK

Haberin Devamı

Mevsimlerden şimdi yaz, Polat’ın saçlar bembeyaz

Seren Serengil ile Yaşar İpek, Göçek’te demirli teknelerinde magazincilerin uzun menzilli objektiflerine takılmış. Güvertede güneşlendikten sonra sıcaktan bunalan çiçeği burnunda çift serinlemek için kendilerini denize atmış. Mide ameliyatı sayesinde 3,5 ayda 25 kilo veren 44 yaşındaki eski assolist yeni magazin sunucusunun denize girerken üstünde etek varmış. Demek ki neymiş? Ne mayo ne bikini yeni moda püsküllü etekle denize girmekmiş!

DİĞER YENİ YAZILAR