Acun’un en iyi transferi eşi Şeyma

Şeyma Subaşı ilginç paylaşımlarıyla eşi Acun Ilıcalı’nın sürekli gündemde kalmasını sağlıyor.

Televizyon yapımcısı ve iki kanal sahibi Acun Ilıcalı bugüne dek birbirinden ünlü birçok ismi transfer etti.

Hadise, Murat Boz, Athena Gökhan, Yıldız Tilbe, Mustafa Sandal, Hülya Avşar, Ebru Gündeş, Yıldız Tilbe ses yarışmasında jüri koltuğunda oturdu.

Burcu Esmersoy, Özge Ulusoy, Azra Akın, Eda Taşpınar, Nilgün Belgün, Güneri Civaoğlu, Hakan Peker, Bedük, Burcu Güneş, Aşkın Nur Yengi ‘Yok Böyle Dans’ yarışmasında boy gösterdi. İlhan Mansız, Pascal Nouma, Nihat Doğan, Mustafa Topaloğlu, Yılmaz Morgül ve daha bir dolu ünlüyü Survivor’a katılmaya ikna etti. Ivana Sert ile Nur Yerlitaş’ın ‘İşte Benim Stilim’de yıldızları parladı.

Saymakla bitmez.

Ama Acun’un hiç tartışmasız en iyi transferi 27 yaşındaki eşi Şeyma Subaşı oldu.

Sosyal medyayı aktif olarak kullanan Şeyma son olarak eşinin bir akraba ziyareti sırasında amcalarıyla çekilmiş fotoğrafına yapılan komik bir montajı ‘’Bunu kim yaptı kimmm’’ notuyla paylaşmış.

Haberin Devamı

Kahkahalarıyla her zamanki gibi takipçilerinin ilgisini çekmeyi başarmış. Şeyma ilginç paylaşımlarıyla eşinin sürekli gündemde kalmasını sağlıyor.

Acun’un genç ve çağdaş izleyici kitlesini elinde tutmasına küçümsenmeyecek bir katkıda bulunuyor.

Reytinglerin zirvesinde kalması için ona çok önemli olan medya desteği veriyor. Onun için Acun’un en iyi transferi sosyal medyanın gözbebeği eşi Şeyma oluyor!

İlişkiler ve şarkılar WhatsApp kurbanı

Yalın yeni aşk şarkısı ‘Hele Bi Başla’nın tanıtımını yaptığı bir röportajında ilginç bir saptamada bulunmuş. “WhatsApp yedi bitirdi beni. Yüz yüze gelmeden telefonda mesajla kavga eder olduk. Sosyal medya cep telefonları bizi birbirimizden uzaklaştırdı. Anlaşmanın, barışmanın en güzel yolu sarılmak, dokunmak” demiş. Artık telefonda bile kimsenin konuşmak istemediğini WhatsApp üzerinden sesli mesajlarla idare ettiğini ve bunun pratik ama duygusuz olduğunu söylemiş.
Bu yüzden yeni besteler üretmekte zorlandığını itiraf etmiş. Önümüzdeki ay sonunda 38 yaşına basacak olan sanatçı 2004 yılında ‘Zalim’ adlı parçasıyla üne kavuştu. Yıllar boyunca dinleyeni damardan vuran birbirinden güzel aşk şarkılarıyla sesini duyurdu.Sonra göz açıp kapayana kadar hayatımız teknolojiyle doldu.
Yalın’ın dediği gibi ilişkiler ve şarkılar WhatsApp kurbanı oldu!

Haberin Devamı
DİĞER YENİ YAZILAR